Logo vergelijkzerzorg.nl

ZieZo zorgverzekering 2024

Verkrijgbaar vanaf €125,95 per maand. ZieZo is de goedkope’ zorgverzekering van het Zilveren Kruis.

ziezo-2024-zorgverzekering

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Goedkoopste: € 385,- eigen risico
Maximale korting
183,14
Zorgkeuze
ruim
Ruime keuzevrijheid
  • Hoge score op duurzaamheid
  • Goedkope ZieZo selectief niet meer mogelijk
Goedkoopste: € 885,- eigen risico
Maximale korting
183,14
Zorgkeuze
ruim
Ruime keuzevrijheid
  • Hoge score op duurzaamheid
  • Goedkope ZieZo selectief niet meer mogelijk
Met fysiotherapie
Maximale korting
183,14
Zorgkeuze
ruim
100%, max. 6 behandelingen p/j
  • Hoge score op duurzaamheid
  • Goedkope ZieZo selectief niet meer mogelijk

Zorgverzekering ZieZo 2024

Inhoudsopgave

De ZieZo zorgverzekering in 2024 afsluiten? Ontdek waarom steeds meer mensen kiezen voor een goedkope zorgverzekering van ZieZo.

De ZieZo zorgverzekeraar heeft in 2024 opnieuw als basisverzekering de ZieZo Selectief (goedkoopste) en de ZieZo Basis.

Zorgverzekering van ZieZo

In 2024 een zorgverzekering van ZieZo afsluiten? Bereken hier je premie en ontdek welke ZieZo vergoedingen verkrijgbaar zijn in 2024.

Op deze pagina bespreken wij de nummer 1 zorgverzekering van Nederland. ZieZo is onderdeel van Zilveren Kruis en heeft daarom een aantal grote voordelen ten opzichte van andere zorgverzekeringen in 2024.

Ontdek de meest actuele zorgpremie van ZieZo, laatste zorgverzekering wijzigingen en bereken direct jouw persoonlijke premie. 

De zorgverzekering van ZieZo in 2024 komt in de vorm van twee basisverzekeringen, twee aanvullende verzekeringen en één tandartsverzekering.

Zorgverzekering van ZieZo 2024

Hoe kan het dat je een lagere zorgpremie betaald bij ZieZo dan bij het Zilveren Kruis? Met de ZieZo 2024 zorgverzekering regel je alle zorgzaken online. Hierdoor kan Zilveren Kruis jou een lagere premie aanbieden in 2024 met de zorgverzekering van ZieZo. Overigens betekent dit niet dat je minder vergoeding krijgt van de verzekeraar in het nieuwe jaar.

Alle basisverzekeringen in Nederland hebben exact dezelfde inhoud/vergoedingen. Alleen de keuze in zorgverleners zorgt voor een hoge of jusite lage zorgpremie.

ZieZo basisverzekering 2024

De ZieZo basisverzekering in 2024 komt in twee varianten. Het gaat om de ZieZo basis en de ZieZo selectief zorgverzekering. Hieronder gaan we in het kort uitleggen wat de belangrijkste verschillen zijn tussen de ZieZo 2024 zorgverzekeringen.

ZieZo Selectief 2024

Een zorgverzekering in 2024 van ZieZo afsluiten? Dan is de ZieZo Selectief wellicht de juiste basisverzekering voor jou. Met de ZieZo Selectief in 2024 krijg je namelijk een 100% vergoeding bij ziekenhuizen op de lijst van ZieZo Selectief. Ook geniet je van een 100% vergoeding bij gecontracteerde zorgverleners.

Welke zorgverleners zijn aangesloten vind je terug op de website van Zilveren Kruis. Tevens krijg je een 100% vergoeding wanneer je bepaalde hulpmiddelen online bestelt, bij gecontracteerde leveranciers. Is jouw gewenste zorgaanbieder niet aangesloten bij ZieZo in 2024? Dan ontvang je maximaal 75% vergoeding van het gemiddeld gecontracteerd tarief bij alle andere ziekenhuizen en zorgverleners.

ZieZo Basis 2024

De ZieZo Basis zorgverzekering is enkele euro’s duurder dan de Selectief van ZieZo in 2024. Waarom zou je dan juist wel moeten kiezen voor deze ziektekostenverzekering? Je krijgt met de ZieZo Basis altijd en overal een 100% vergoeding bij alle ziekenhuizen in Nederland. Ook ontvang je een 100% vergoeding bij gecontracteerde zorgverleners (zorgaanbieders die prijsafspraken hebben met Zilveren Kruis en ZieZo).

Je ontvangt tevens een volledige 100% vergoeding wanneer je bepaalde hulpmiddelen via het internet bestelt, bij gecontracteerde leveranciers. Net als bij de Selectief zorgverzekering van ZieZo in 2024 krijg je maximaal 75% vergoed van het gemiddeld gecontracteerd tarief bij alle overige ziekenhuizen en zorgverleners zonder prijsafspraken met de zorgverzekeraar.

ZieZo verzekeringen

De goedkopste zorgverzekering van Zilveren Kruis. Met de ZieZo zorgverzekering 2024 regel je al je zorgzaken online.  Ontdek waarom steeds meer jongeren en gezonde mensen overstappen naar zorgverzekeraar ZieZo.

Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar

Verschil ZieZo en Zilveren Kruis 2024

Dat je een lagere zorgpremie betaald bij ZieZo weten veel consumenten al. Maar wat is eigenlijk het verschil tussen de ZieZo 2024 zorgverzekering en een Zilveren Kruis zorgverzekering? Het grootste verschil tussen beide polissen is vrij simpel. Met de ZieZo zorgverzekering in 2024 moet je zoveel mogelijk zorgzaken online regelen, via de app of via Mijn Zilveren Kruis. Zo moet je denken aan het declareren van je zorgnota of het bestellen van medicatie of hulpmiddelen.

De Zilveren Kruis zorgverzekering 2024 is uitgebreider en geeft jou de mogelijkheid om zelf meer te bepalen. Zo kun je zelf kiezen voor een beperkte of vrije ziekenhuiskeuze in het nieuwe jaar. Vergoedingen in 2024 zijn bij zorgverzekeraar Zilveren Kruis tevens uitgebreider en hoger. Bij ZieZo kan je bijvoorbeeld geen orthodontie of kraamzorg vergoed krijgen in 2024, bij het Zilveren Kruis daarentegen wel

Eigen risico en ZieZo in 2024

Mensen die regelmatig zorgkosten maken kiezen het minste vaak voor een verhoogd eigen risico. Vanaf 2024 is het verplichte eigen risico opnieuw € 385 voor iedereen. Wanneer je weinig tot geen zorgkosten maakt kan het aantrekkelijk zijn om het eigen risico te verhogen. Je kan bij ZieZo een korting krijgen op je zorgpremie 2024 door het eigen risico vrijwillig te verhogen, dit kan in stappen van 100 euro tot maximaal € 885. Let wel goed op! Onverwachtse zorgkosten zijn tot dit bedrag namelijk voor eigen rekening. Het is goed om te weten dat je geen eigen risico gaat betalen in 2024 voor een bezoek aan de huisarts of voor kinderen tot 18 jaar.

Aanvullende ZieZo zorgverzekering 2024

In Nederland is verplicht vanaf je 18e verjaardag om een basisverzekering te hebben. Per 2024 is dit hetzelfde en dien je vanaf deze leeftijd een eigen zorgverzekering op naam te hebben.

Verwacht jij in 2024 extra zorgkosten? Dan kan het slim zijn om je hier voor te verzekeren. Bij Zorgverzekeraar ZieZo kun je kiezen uit 2 aanvullende verzekeringen in 2024. Het gaat om de ZieZo werelddekking en de ZieZo aanvullend 1 pakket. Lees hieronder in het kort de belangrijkste ZieZo vergoedingen.

ZieZo Werelddekking polis

De goedkoopste aanvullende zorgverzekering van ZieZo is de ZieZo werelddekking. Voor iets meer dan een euro per maand ben je exra verzekerd. Met name voor de reizigers en studenten die wellicht naar het buitenland gaan handig. Zorgverzekeraar ZieZo geeft namelijk een aanvulling tot 100% voor kosten spoedeisende zorg in het buitenland. Tevens regelt ZieZo noodzakelijk vervoer vanuit het buitenland naar Nederland bij ziekte, letsel en overlijden.

ZieZo Aanvullend 1 polis

ZieZo aanvullend 1 is de meest gekozen aanvullende zorgverzekering van ZieZo. Je ontvangt namelijk extra vergoedingen voor een relatief laag bedrag. Zo kun je in 2024 zes fysiotherapiebehandelingen vergoed krijgen bij ZieZo. Anticonceptiva wordt tevens volledig (100%) vergoed vanaf 21 jaar. Benieuwd naar alle ZieZo vergoedingen en voorwaarden? Bezoek dan de website van de verzekeraar.
Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar

Voordelen ZieZo

Wat zijn nog meer de voordelen van ZieZo behalve een lage zorgpremie in 2024? Bekijk het hieronder:

Tandartsverzekering ZieZo in 2024

tandarts-ziezoTandartsverzekeringen zijn eigen een must voor iedere Nederlander die de tandarts niet volledig zelf wilt betalen. Behandelingen in 2024 bij de tandarts zijn namelijk niet goedkoop! Ook ZieZo heeft voor 2024 een tandartsverzekering. Het gaat om de ZieZo Tand 1 polis met een maximale vergoeding van € 250 per jaar.

Je gaat een volledige 100% vergoeding voor consulten (C-codes) en second opinions in het nieuwe jaar van ZieZo. Overige tandheelkundige behandelingen zoals vullingen en het trekken van tanden en kiezen worden tot maximaal 75% vergoed bij de zorgverzekeraar.

Heb ik een tandartsverzekering nodig?

Ieder mens is anders en daarom kunnen wij ook niet zeggen dat je juist wel of niet een tandartsverzekering van ZieZo nodig hebt. Wat wij wel weten en kunnen zeggen is dat de tandarts duur is. Als je kijkt naar jouw gebit en naar het afgelopen jaar, hoeveel kosten heb jij moeten maken bij de tandarts? Zullen deze behandelingen/kosten terugkeren in 2024? Bedenk goed of het voordeliger is om deze tandatskosten zelf te betalen of je hier voor te laten verzekeren via ZieZo of het Zilveren Kruis.

ZieZo ziekenhuis

Bij spoed kun je natuurlijk wel naar elk ziekenhuis!

De ZieZo Basis geeft je 100% vergoeding in elk ziekenhuis in Nederland. De zorgverzekering ZieZo Selectief kun je hiervoor bij minder ziekenhuizen terecht. Lees de polisvoorwaarden op de website van de verzekeraar.

Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar

Tot 18 jaar meeverzekerd

Kinderen en jongeren tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd. Je betaald geen premie voor kinderen tot 18 jaar en zij hebben recht op alle vergoedingen vanuit het basispakket en de aanvullende polis in 2024. Het is slim om je kind in te schrijven bij je partners als zij of hij een uitgebreidere aanvullende zorgverzekering heeft. Het eigen risico is ook niet van toepassing voor kinderen onder de 18 jaar. De eigen bijdrage kan in sommige gevallen wel van toepassing zijn. In 2024 krijg je dus voor de meeste zorg voor je kind volledig vergoed.

Premie ZieZo afgelopen jaren

Zorgverzekering20232024
ZieZo Selectiefniet meer beschikbaar
ZieZo Basis129,95 

Ervaringen met ZieZo zorgverzekeraar

Als we naar de reviews gaan kijken van zorgverzekeraar ZieZo dan zien we prima beoordelingen van huidige klanten. De vergelijkingssite Independer geeft ZieZo van Zilveren Kruis scoort gemiddeld een 7,7. Dit is het gemiddelde cijfer uit 5446 reviews. Als we naar de website Zorgwijzer gaan kijken dan geven bezoekers van deze website zorgverzekeraar ZieZo gemiddeld een 7,9 (155) reviews.

Vergelijk de ZieZo zorgverzekering 2024

Ieder jaar kun jij besparen op je zorgverzekering! Start direct met het vergelijken van je ZieZo zorgverzekering. Ontdek binnen enkele minuten welke zorgverzekeraar het beste aansluit bij jouw zorgbehoefte. Bereken je nieuwe zorgpremie voor 2024 en stap over wanneer je kunt besparen op je premie.

Via Vergelijkerzorg.nl helpen wij duizenden Nederlanders bij het vergelijken van zorgverzekeringen. Het vergelijken van de ZieZo 2024 zorgverzekering is geheel vrijblijvend en 100% onafhankelijk. Nieuwe zorgverzekering gevonden? Wij verwijzen je door naar de website van de verzekeraar om de overstap te regelen.

Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar
Deel dit bericht
wijzigingen
Tim
Zorgverzekering expert

Tim (mede)eigenaar van verschillende websites in de financiële sector. Al ruim 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder ook zorgverzekeringen. Sinds 2013 schrijft hij over zorgverzekering, zorg en gezondheid in Nederland.

Als eerste de nieuwe zorgpremies voor 2024 ontvangen

Meld je aan voor de Gratis Zorgpremie Alert

4.8/5 - (146 stemmen)