Logo vergelijkzerzorg.nl

Salland zorgverzekering 2025

Heeft 1 basisverzekering, 4 aanvullende modules en 3 tandartsverzekeringen. De zorgverzekering van Salland in 2025 is verkrijgbaar vanaf €128,40 per maand.

zorgverzekering-salland

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Inhoudsopgave

Zorgverzekering van Salland in 2025

Salland zorgverzekering in 2025 is een naturapolis. Geschikt voor iedereen die een nieuwe zorgverzekering wilt afsluiten voor 2025.

Zorgverzekeraar Salland is sterk vertegenwoordig in de regio en heeft afspraken met zorgverleners door heel Nederland.

Salland basisverzekering 2025

Zorgverzekeraar Salland en de zorgverzekering van 2025 zijn kort en krachtig. Zoek jij een nieuwe zorgverzekering met beperkte vrije zorgkeuze maar toch genoeg keuze uit zorgaanbieders? Dan zou de zorgverzekering van Salland in 2025 een prima keuze. Ontdek direct op vergelijkerzorg.nl wat de voordelen zijn van de Salland basisverzekering in 2025.

De zorgverzekering Salland in 2025 is een naturapolis. Je krijgt aankomend jaar bij alle aangesloten zorgverleners een volledige 100 procent vergoeding voor de gemaakte zorgkosten. Is je zorgaanbieder niet gecontracteerd? Dan krijg je maximaal 90 procent vergoed voor de gemaakte zorgkosten.

Wat is een Salland naturapolis?

Er zijn verschillende soorten basisverzekeringen beschikbaar. De inhoud van de basisverzekering wordt bepaald door de overheid en is dus hetzelfde bij elke aanbieder. Echter, zorgverzekeraars hebben wel de vrijheid om verschillende soorten basisverzekeringen aan te bieden. Hier volgt een uitleg van de verschillende typen:

Naturapolis

Met een naturapolis 2025 koopt jouw zorgverzekeraar de zorg voor je in. Dit betekent dat je alleen volledige vergoeding krijgt als je gebruikmaakt van zorgaanbieders waarmee de verzekeraar een contract heeft afgesloten. Als je ervoor kiest om naar een niet-gecontracteerde zorgaanbieder te gaan, moet je mogelijk een deel van de zorgkosten zelf betalen.

Restitutiepolis

Met een restitutiepolis vergoedt jouw verzekeraar de zorgkosten boven het (vrijwillig) eigen risico, zelfs als je naar een niet-gecontracteerde zorgaanbieder gaat. Je hebt dus meer keuzevrijheid in het kiezen van zorgaanbieders. Let op: de vergoeding voor niet-gecontracteerde zorg is over het algemeen lager dan bij andere polissen.

Combinatiepolis

Dit is een verzamelterm voor alle polissen die niet vallen onder de naturapolis of restitutiepolis. De specifieke voorwaarden kunnen per verzekeraar verschillen.

Naast deze typen basisverzekeringen bestaat er ook nog een budgetpolis. Een budgetpolis is een goedkopere zorgverzekering met beperkende voorwaarden. Dit houdt in dat de zorgverzekeraar een beperkt aantal zorgaanbieders heeft gecontracteerd, waardoor uw keuzevrijheid beperkt is. Als u ervoor kiest om naar een niet-gecontracteerde zorgaanbieder te gaan, moet u een deel van de zorgkosten zelf betalen. Bovendien is de vergoeding voor niet-gecontracteerde zorg over het algemeen lager dan bij andere polissen.

In het geval van Salland is hun basisverzekering een naturapolis.

Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar

Zorgverzekering van Salland in 2025

Vergelijk de Salland zorgverzekering 2025 en bereken je persoonlijke premie. 

Aanvullende zorgverzekering Salland 2025

Verzekering voor zorg die valt buiten het basispakket, dat is de Salland aanvullende zorgverzekering 2025. Verkrijgbaar vanaf 5,85 euro per maand. Door een aanvullende verzekering naast je Salland basisverzekering te nemen ben je optimaal verzekerd. Onverwachtse zorgkosten zullen vaak in zijn geheel of gedeeltelijk vergoed worden door zorgverzekeraar Salland. 

Het is niet verplicht om een aanvullende zorgverzekeirng van Salland te hebben. De basis zorgverzekering is in 2025 opnieuw de enige verplichte zorgverzekering. Zorgverzekeraar Salland heeft het aankomende jaar 4 modules verkrijgbaar. 

Aanvullende zorgverzekeringen van Salland:

  • Start – onder andere 6 x fysio
  • Extra – onder andere 9 x fysio
  • Plus – onder andere 15 x fysio
  • Top – onder andere 25 x fysio

Tandartsverzekering Salland 2025

Een Salland tandartsverzekering mag uiteraard niet missen in 2025. Je kan kiezen uit 3 verschillende modules voor de tandarts. Het is in veel gevallen aan te raden om een aanvullende tandartsverzekering te hebben. Dit komt omdat de kosten die voortkomen uit een behandeling bij de tandarts duur zijn. Je kan er voor kiezen om deze kosten zelf te betalen of om je hier (gedeeltelijk) voor te laten verzekeren. Net als de aanvullende verzekering van Salland ben je niet verplicht een tandartspolis te hebben in 2025.

Tandarts en orthodontie van Salland:

  • TandExtra – Consulten: 100% Overige zorg: 75% tot maximaal € 250,- per kalenderjaar
  • TandPlus – Consulten: 100% Overige zorg: 75% tot maximaal € 500,- per kalenderjaar
  • TandTop – Consulten: 100% Overige zorg: 75% tot maximaal € 1.000,- per kalenderjaar
Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar
4.9/5 - (46 stemmen)