Logo vergelijkzerzorg.nl

Kieswijzer zorgverzekering 2025

De kieswijzer helpt jou met het vergelijken en kiezen van een nieuwe zorgverzekering voor 2025. Vergelijken doe je 100% onafhankelijk via Vergelijkerzorg.nl in slechts 2 minuten.

kieswijzer-zorgverzekering

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Goedkoopste: € 385,- eigen risico
Maximale korting
75,23
Zorgkeuze
ruim
Ruime zorgkeuze
  • Kies zelf wanneer je premie wordt afgeschreven
  • Inclusief Dokter op Zak App

Eenvoudig vergelijken met zorgvergelijker 2025

Het is weer tijd om te overwegen om over te stappen naar een andere zorgverzekering, vooral nu je weet dat de premies voor 2025 zullen stijgen. De periode voor oriëntatie loopt van 13 november tot en met 31 december van dit jaar. We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om een weloverwogen keuze te maken, daarom kun je stap voor stap te werk gaan met behulp van onze Zorgverzekering Keuzegids voor 2025. Hiermee krijg je een goed beeld van welke zorgverzekering het beste bij jou past.

Aangezien velen van ons op zoek zijn naar de meest voordelige premie voor de basisverzekering, is het ook de moeite waard om te onderzoeken of een aanvullende verzekering financiële voordelen kan bieden. Hoewel deze aanvullende verzekeringen steeds beperkter worden, kunnen ze nog steeds nuttig zijn. Onze keuzegids zal je helpen bij het maken van je beslissing. Hiermee kun je eenvoudig vergoedingen aan- of uitschakelen en direct zien wat de dekking en kosten zijn.

Kieswijzer 2025 is een zorgvergelijker

Vind de beste en meest betaalbare zorgverzekering voor 2025 door de onderstaande vragen te beantwoorden:

  1. Is een vrije zorgkeuze belangrijk voor mij?
  2. Eigen risico minimaal of maximaal in 2025?
  3. Maandelijks premie betalen of jaarlijks?

 

Als je nog steeds twijfelt, lees dan hier tips bij het kiezen van de juiste zorgverzekering.

Met deze overzichtelijke zorgverzekering kieswijzer voor 2025 kun je een weloverwogen beslissing nemen, vergelijkbaar met Independer, Zorgkiezer of Poliswijzer. Zorg ervoor dat je uiterlijk op 31 december overstapt, zodat je nieuwe zorgverzekeraar je huidige polis kan opzeggen.

Het is ook mogelijk om zelf op 31 december op te zeggen, waardoor je tot het einde van januari 2025 de tijd hebt om de overstap te maken.

Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar
4.8/5 - (40 stemmen)