ZieZo aanvullende zorgverzekering 2024

Zorgverzekeraar ZieZo heeft in 2024 opnieuw twee aanvullende verzekeringen.

De aanvullende zorgverzekering van ZieZo is verkrijgbaar vanaf € 1,25 per maand.

Direct een ZieZo zorgverzekering afsluiten? Bezoek zorgverzekeraar ZieZo

Aanvullende zorgverzekering ZieZo in 2024

Inhoudsopgave

De ZieZo aanvullende zorgverzekering 2024 geeft jouw meer zekerheid. Ontvang vergoedingen van ZieZo voor onder andere spoedeisende zorg in het buitenland en fysiotherapie in 2024.

ZieZo zorgverzekeringen in 2024

Er zijn 2 aanvullende zorgverzekeringen bij ZieZo verkrijgbaar in 2024. Let op dat je verschil hebt in de maandelijkse premies. Vanaf 18 t/m 29 jaar is de maandelijkse premie lager dan voor consumenten vanaf 30 jaar. 

De belangrijkste vergoedingen vanuit de ZieZo aanvullende zorgverzekering 2024 zijn:

 • fysiotherapie
 • Anticonceptie 


Lees hieronder de vergoedingen van de 2 aanvullende zorgverzekeringen van ZieZo. Meer weten? Wij verwijzen je door naar verzekeraar ZieZo voor bijvoorbeeld de polisvoorwaarden en alle vergoedingen van 2024.

ZieZo Werelddekking 2024

De ZieZo werelddekking in 2024 is een aanvullende polis met de volgende vergoedingen:

 • Aanvulling tot 100% voor kosten spoedeisende zorg in het buitenland
  Repatriëring: noodzakelijk vervoer vanuit het buitenland naar Nederland bij ziekte, letsel en overlijden

ZieZo Aanvullend 1

De ZieZo Aanvullend 1 zorgverzekering geeft vergoedingen in 2024 voor onder andere;

 • 6 fysiotherapiebehandelingen per jaar
 • Anticonceptie vanaf 21 jaar: 100% vergoed
 • Tandheelkundige kosten na een ongeval: maximaal € 10.000
 • Aanvulling tot 100% voor kosten spoedeisende zorg in het buitenland
  Repatriëring: noodzakelijk vervoer vanuit het buitenland naar Nederland bij ziekte, letsel en overlijden
 • Online check huidkanker via SkinVision: 100% vergoed

Extra voordelen bij ZieZo Zilveren Kruis

Bij ZieZo geniet je van de voordelen van Zilveren Kruis.

De Zilveren Kruis-app

Snel een rekening doorsturen of je eigen risico betalen? Met de ZieZo en Zilveren Kruis app regel je makkelijk je verzekeringszaken. Altijd en overal.

Wachtlijstbemiddeling

Heeft je ziekenhuis een wachttijd? Dankzij de ZieZo wachtlijstbemiddeling kun je vaak toch eerder terecht. De Zilveren Kruis Zorgcoaches zoeken het graag voor je uit!

Flexibel betalen

ZieZo wilt het betalen zo makkelijk mogelijk maken. Zo kies je zelf de afschrijfdatum van je premie. En je mag 1 keer een betaling uitstellen.

ZieZo verzekeringen

Bereken je persoonlijke ZieZo premie voor 2024 bij de verzekeraar. Ontdek de kortingen via het eigen risico en lees de polisvoorwaarden.

Verschil Zilveren Kruis en ZieZo

De ZieZo zorgverzekeringen zijn de goedkope online verzekeringen van Zilveren Kruis. De ZieZo zorgverzekering 2024 is dus een ‘online polis’ waarbij je zorgzaken zo veel mogelijk online regelt.

Zo is het mogelijk om medicatie online te bestellen in plaats deze te kopen bij de lokale apotheek. Soms wordt je verplicht online hulpmiddelen te bestellen om een 100% vergoeding te krijgen van ZieZo.  Zoek je meer vergoedingen of wil je juist geen online zorgverzekering dan zou je kunnen kiezen voor het Zilveren Kruis in 2024.

Tandartsverzekering van ZieZo

Kosten van de tandarts ook vergoed krijgen bij ZieZo? Dan zou je moeten kijken naar de tandartsverzekeringen van ZieZo in 2024. Ideaal voor mensen die toch die extra zekerheid willen hebben aankomend jaar. ZieZo heeft komende jaar 1 module die kosten vergoed van de tandarts.

Zorgverzekeringen van ZieZo vergelijken

Naast de ZieZo aanvullende zorgverzekeringen van 2024 zijn er tal van andere opties. Vanaf medio November is het weer mogelijk om je zorgverzekering te vergelijken. Met behulp van onze zorgverzekering vergelijker kan je de verzekeraars vergelijken. Ieder jaar verandert er veel aan je basis, aanvullende- en tandartsverzekering. Grote kans dat je goedkoper uit bent door te kiezen voor een zorgverzekering van ZieZo.

Deel dit bericht
Tim
Zorgverzekering expert

Tim (mede)eigenaar van verschillende websites in de financiële sector. Al ruim 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder ook zorgverzekeringen. Sinds 2013 schrijft hij over zorgverzekering, zorg en gezondheid in Nederland.

Als eerste de nieuwe zorgpremies voor 2024 ontvangen

Meld je aan voor de Gratis Zorgpremie Alert

4.8/5 - (143 stemmen)