Logo vergelijkzerzorg.nl

ASR zorgverzekering 2024

ASR zorgverzekeraar biedt 2 basisverzekeringen aan in 2024. Het gaat om een naturapolis en een combinatiepolis. De asr zorgverzekering in 2024 is verkrijgbaar vanaf € 132,45 euro per maand

zorgverzekering-asr

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Inhoudsopgave

Zorgverzekeringen van ASR in 2024

De ASR zorgverzekering in 2024 afsluiten? Vergelijk hier de nieuwe zorgverzekering van Ditzo.

Per 2024 is Ditzo namelijk omgetoverd tot de zorgverzekering van ASR.

Zorgverzekering ASR 2024

Ditzo zorgverzekering in 2024 heet nu a.s.r. zorgverzekering. Bekijk hieronder de premie overzicht, nieuws en alle vergoedingen. Ontdek op deze pagina alles over de zorgverzekering van a.s.r. voor 2024. Bekijk binnen no-time de nieuwste zorgpremie van a.s.r voor het nieuwe jaar. In 2024 heeft a.s.r. opnieuw een naturapolis en een combinatie zorgverzekering in haar assortiment. Naast de a.s.r. basisverzekering zijn er aanvullende modules die komen met passende aanvullende vergoedingen van de verzekeraar. 

Zorgverzekering van asr

ASR is een Nederlandse zorgverzekeraar die in 2006 is opgericht. Ze zijn gespecialiseerd in het aanbieden van zorgverzekeringen voor jongeren en actieve mensen. ASR is onderdeel van de Nederlandse verzekeringsmaatschappij ASR.

ASR biedt verschillende zorgverzekeringen aan, waaronder een basisverzekering en aanvullende verzekeringen. De basisverzekering is verplicht voor iedereen in Nederland en dekt de kosten voor basiszorg, zoals huisartsenbezoeken, ziekenhuisopnamen en medicijnen. Aanvullende verzekeringen bieden extra dekking voor bijvoorbeeld fysiotherapie, tandartsbehandelingen en aanvullende vergoedingen voor ziekenhuisopnamen.

ASR basisverzekering 2024

In vergelijking met andere zorgverzekeraars, biedt asr een scherpe premie voor de basisverzekering, met de mogelijkheid om aanvullende verzekeringen af te sluiten. Asr richt zich voornamelijk op jonge, actieve mensen die zelf verantwoordelijkheid willen nemen voor hun zorg en zelf de regie willen houden over hun zorg.

In samenvatting, asr is een Nederlandse zorgverzekeraar die zich richt op jonge, actieve mensen en biedt een scherpe premie voor de basisverzekering met aanvullende verzekeringen die meer flexibiliteit en keuzevrijheid bieden voor de verzekerde. asr biedt ook unieke verzekeringen zoals “asr Zorg in eigen hand” en “asr Zorg op maat”.

Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar

ASR premie 2024 berekenen

Benieuwd hoeveel jij gaat betalen in 2024 voor de a.s.r. zorgverzekering? Bereken je premie in 2 minuten.

ASR zorgpremie en vergoedingen 2024

Laten we eerst kijken naar de premie per maand. ASR biedt een lage premie voor de basisverzekering in 2024, die aantrekkelijk kan zijn voor jonge mensen. De premie voor het basispakket kan variëren afhankelijk van verschillende factoren zoals leeftijd, gezinsgrootte en de gekozen verzekeringspakket.

Wat betreft de vergoedingen, de basisverzekering van asr biedt dekking voor basiszorg zoals de huisartsen, ziekenhuisopnamen en medicijnen. Aanvullende verzekeringen kunnen extra vergoedingen bieden voor bijvoorbeeld fysiotherapie, tandartsbehandelingen en aanvullende vergoedingen voor ziekenhuisopnamen. ASR biedt ook unieke verzekeringen zoals “ASR Goede Keuze” en “ASR Vrije Keuze” waarbij de verzekerde zelf de regie heeft over zijn of haar zorg en zelf de zorgverleners kan kiezen en een persoonlijk budget krijgt voor zorg.

Wie is a.s.r.?

SR Nederland (ASR) is een beursgenoteerde Nederlandse verzekeringsgroep. ASR voert de merken: a.s.r., Ardanta en Loyalis. In oktober 2022 werd bekend dat de Nederlandse activiteiten van AEGON worden overgenomen door ASR.

Ditzo naamswijziging naar a.s.r.

Zorgverzekeraar Ditzo heeft aangekondigd dat ze vanaf nu verdergaan onder de naam a.s.r. zorgverzekering. Deze naamsverandering is het gevolg van de overname van Ditzo door verzekeraar a.s.r. in 2018. Door de naamswijziging hoopt a.s.r. de herkenbaarheid van het merk te vergroten en de synergie tussen de verschillende producten en diensten te verbeteren. Klanten van Ditzo zullen hun zorgverzekering bij a.s.r. zorgverzekering onder dezelfde voorwaarden kunnen voortzetten.

Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar

Bezoek zorgverzekeraar ASR

Direct de ASR zorgverzekering 2024 afsluiten? Bezoek de zorgverzekeraar en bereken je nieuwe zorgpremie.

Zorgverzekering van ASR vergelijken

Als we kijken naar de voordelen van a.s.r., een van de grootste voordelen is de scherpe premie voor de basisverzekering. A.s.r. biedt ook unieke verzekeringen aan die meer flexibiliteit en keuzevrijheid bieden voor de verzekerde. Bovendien richt A.s.r. zich specifiek op jonge, actieve mensen en biedt daarom zorgverzekeringen die aansluiten bij hun specifieke behoeften.

Het is belangrijk om te weten dat de keuze voor een zorgverzekeraar afhangt van persoonlijke voorkeuren en behoeften. Het is raadzaam om verschillende zorgverzekeraars te vergelijken en te bekijken welke verzekeraar het beste bij uw specifieke situatie past. A.s.r. kan een goede optie zijn voor jonge, actieve mensen die een scherpe premie willen en flexibiliteit in hun zorg willen.

Tot wanneer kan je vergelijken en overstappen?

  1. Vergelijken: Je kunt op elk moment zorgverzekeringen vergelijken, omdat de premies en voorwaarden elk jaar veranderen. Het is raadzaam om dit te doen voordat de overstapperiode begint, zodat je voldoende tijd hebt om een weloverwogen keuze te maken.

  2. Overstapperiode: De officiële overstapperiode in Nederland loopt meestal van half november tot en met 31 december. Gedurende deze periode kun je jouw huidige zorgverzekering opzeggen en overstappen naar een nieuwe verzekeraar. Het is belangrijk om de exacte data van het betreffende jaar te raadplegen, omdat deze kunnen variëren.

  3. Opzeggen huidige verzekering: Als je wilt overstappen naar een nieuwe zorgverzekering, moet je jouw huidige verzekering uiterlijk op 31 december opzeggen. Dit kan zowel telefonisch als schriftelijk, afhankelijk van de voorwaarden van jouw verzekeraar.

  4. Nieuwe verzekering afsluiten: Je hebt tot uiterlijk 31 januari van het nieuwe jaar de tijd om een nieuwe zorgverzekering af te sluiten. Houd er echter rekening mee dat als je vóór 1 januari een nieuwe verzekering wilt laten ingaan, je jouw oude verzekering vóór die datum moet opzeggen.

Deel deze pagina
Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar
wijzigingen
Tim
Zorgverzekering expert

Tim (mede)eigenaar van verschillende websites in de financiële sector. Al ruim 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder ook zorgverzekeringen. Sinds 2013 schrijft hij over zorgverzekering, zorg en gezondheid in Nederland.

Als eerste de nieuwe zorgpremies voor 2024 ontvangen

Meld je aan voor de Gratis Zorgpremie Alert

4.8/5 - (46 stemmen)