Logo vergelijkzerzorg.nl

Ik regel mijn zorg goed in 2025

Vind met enkele stappen, de best passende zorgverzekeringen voor 2025 én bespaar.
zorg-regelen-goed

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Goedkoopste: € 385,- eigen risico
Maximale korting
75,23
Zorgkeuze
ruim
Ruime zorgkeuze
  • Kies zelf wanneer je premie wordt afgeschreven
  • Inclusief Dokter op Zak App

Wat is een aanvullende zorgverzekering?

Ik regel mijn zorg goed 2025 campagne van de Rijksoverheid. Via verschillende reclames op radio- en televisie wilt de overheid de consument helpen en attenderen om je zorgverzekering te vergelijken. 

Vergelijkerzorg.nl voorziet bezoekers op een eenvoudige en onafhankelijk manier om de best passende zorgverzekering te vinden. Stap direct over naar de beste zorgverzekering van 2025.

Animatie video 'Ik Regel Mijn Zorg Goed 2025'

De hieronder getoonde ‘Commercial’ ik regel mijn zorg goed 2025 van de Rijksoverheid. Joop legt in duidelijk taal uit waarom hij gaat overstappen naar een andere zorgverzekeraar.

Veelgestelde vragen Ik Regel Mijn Zorg 2025 campagne:

De ‘Ik regel mijn zorg goed’ campagne, gelanceerd in 2017, biedt antwoorden op essentiële vragen omtrent zorgverzekeringen:

  1. Waar moet ik aan denken bij het overstappen van zorgverzekeraar?
  2. Wanneer heb ik recht op zorgtoeslag?
  3. Is fysiotherapie opgenomen in het basispakket?
  4. Welke medicijnen krijg ik vergoed?
  5. Is een zorgverzekering verplicht?
  6. Hoe is de zorgverzekering in Nederland geregeld?

Je vindt de antwoorden op deze vragen op de website van de Rijksoverheid, ik regel mijn zorg goed, samen met handige tips over overstappen, zorgtoeslag, vergoedingen en alle relevante regels met betrekking tot je zorgverzekering.

Vergelijk je zorgverzekering 2025

Ontdek de beste zorgverzekering voor 2025 door verschillende aanbieders te vergelijken.

Is je huidige zorgverzekering nog steeds afgestemd op jouw toekomstige behoeften? Het is van essentieel belang om je huidige zorgsituatie kritisch te bekijken. Zorgverzekeringen ondergaan jaarlijks veranderingen, waardoor het mogelijk is dat je huidige polis niet langer aan je wensen voldoet. Het vergelijken van zorgverzekeringen kan resulteren in een betere of voordeligere dekking voor 2023.

Je hebt tot en met 31 december 2023 de mogelijkheid om van zorgverzekeraar te wisselen. Als je een nieuwe zorgverzekering kiest, ook wel bekend als zorgpolis, zal je nieuwe verzekeraar automatisch je huidige polis voor je opzeggen.

Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar
4.8/5 - (44 stemmen)