Logo vergelijkzerzorg.nl

Hema zorgverzekering 2024

Hema zorgverzekering in 2024 kiezen? De zorgverzekering van Hema 2024 is verkrijgbaar vanaf € 124,25 euro per maand.

zorgverzekering-hema

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Goedkoopste: € 385,- eigen risico
Maximale korting
210,

-

Zorgkeuze
ruim
10% extra korting op HEMA aankopen
  • Betrouwbare service van Menzis
  • Ruime zorgkeuze
Goedkoopste: € 885,- eigen risico
Maximale korting
210,

-

Zorgkeuze
ruim
10% extra korting op HEMA aankopen
  • Betrouwbare service van Menzis
  • Ruime zorgkeuze

Inhoudsopgave

Zorgverzekering van HEMA in 2024

Zorgverzekeraar HEMA biedt in 2024 opnieuw 1 basisverzekering aan. Het gaat om een combinatiepolis.

Korting van Hema krijg je door het eigen risico te verhogen. Bereken je Hema zorgverzekering 2024 premie en ontdek hier de belangrijkste vergoedingen van 2024.

Iedereen die de zorgverzekering 2024 bij Hema afsluit krijgt 10% kassakorting in de HEMA winkel.

HEMA zorgverzekeraar 2024

Hema zorgverzekering in 2024 afsluiten? Grote kans dat zorgverzekeraar Hema beter bij jou past dan je huidige zorgverzekering. Per 2024 zijn er opnieuw veel consumenten die een zorgverzekering van Hema gaan kiezen. Op deze pagina belichten wij de voor- en nadelen van een deze zorgpolis. Bekijk hieronder de zorgpremie 2024 van Hema en de belangrijkste vergoedingen.

Voor het nieuwe jaar heeft zorgverzekeraar Hema opnieuw een ruim assortiment zorgverzekeringen. Een voordeel van de zorgverzekering van Hema in 2024 is de aanvullende kassakorting van maar liefst 10%. Bekijk hier de nieuwste zorgpremies.

Zorgverzekeraar Hema in 2024

Met de zorgverzekering van Hema in 2024 ben je verzekerd voor alle noodzakelijke zorg. Vanaf 18 jaar is de basis zorgverzekering verplicht en ga je iedere maand een prmeie betalen. In ruil heb je recht op vergoedingen en behandelingen wanneer iets mis gaat. Dit is wettelijk vastgelegd en is voor iedere Nederlander gelijk. De zorgverzekring van Hema bestaat uit 1 basisverzekering met aanvullende modules. 

De Hema basisverzekering 2024 is een combinatiepolis. Dit is een combinatie tussen de natura- en restitutiepolis. Je krijgt gewoon de volledige 100% vergoeding bij aangesloten zorgverleners. Is je zorgaanbieder niet aangesloten bij zorgverzkeeraar Hema? Dan vergoed Hema volgend  jaar 70% tot 100% van de gemaakte zorgkosten.

Hema basisverzekering 2024

Er zijn verschillende basisverzekeringen verkrijgbaar in 2024. Het gaat om de beperkte online naturapolis, reguliere naturapolis, combinatiepolis (Hema) en restitutiepolis met vrije zorgkeuze. De inhoud (vergoedingen) zijn exact gelijkt omdat deze worden vastgelegd door de Rijksoverheid. Het verschil tussen de basisverzekeringen in 2024 is de ‘vrije zorgkeuze’. Wanneer jij zelf wilt kunnen bepalen naar welke zorgverlener je gaat, ongeacht of er prijsafspreken met je verzekeraar zijn gemaakt is een restitutie zorgverzekering wat je zoekt. Maak jij eigenlijk maar weinig tot geen zorgkosten omdat je bijvoorbeeld jong, gezond of student bent? Dan kan een goedkope naturapolis een optie zijn voor jou.

De Hema basisverzekering 2024 is een combinatie zorgverzekering. Je hebt de voordelen van zowel de naturapolis als die van de restitutiepolis in 2024. Zorgbehandelaars die prijsafspraken hebben gemaakt met Zorgverzekeraar Hema worden altijd met 100% vergoeding in het nieuwe jaar. Welke dit zijn kan je achterhalen op de site van Hema. Overige zorgverlenders worden met minimaal 70% vergoed in het nieuwe jaar. 

Basisverzekering van Hema

Al enkele jaren biedt Hema een prima zorgverzekering aan. Je bent verzekerd voor alle noodzakelijke zorg in het binnen- en buitenland met de basisverzekering van Hema. In 2024 verwachten wij opnieuw een flink aantal mensen die gaan overstappen naar Hema. Naast een ‘betaalbare zorgpremie in 2024’ biedt zorgverzekeraar Hema ook een leuke aanvullende actie. Je krijgt namelijk kassakorting in de Hema winkel met de zorgverzekering van Hema.

Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar

Bereken je Hema premie

Binnen enkele klikken je nieuwe zorgpremie voor 2024 berekenen? Bezoek de website van zorgverzekeraar Hema en ontdek je nieuwe premi.

Aanvullende Hema zorgverzekering 2024

De aanvullende Hema zorgverzekering in 2024 komt in drie varianten. Zorgverzekeraar Hema heeft vergoedingen voor onder andere fysio behandelingen en anticonceptie, reisvaccinaties en spoedeisende zorg buitenland. Niet alle zorgkosten en behandelingen vallen onder de dekking van het basispakket in 2024. Om niet al deze kosten zelf te betalen is het mogelijk om je aanvullend te verzekeren bij Hema. Je gaat een extra maandelijkse premie betalen in ruil voor Hema vergoedingen in 2024. 

Je bent niet verplicht je aanvullend te verzekeren. In Nederland is uitsluitend de basisverzekering wettelijk verplicht vanaf 18 jaar. Bedenk daarom goed of het wel of juist niet nodig is. Hoe je dit doet? Kijk bijvoorbeeld terug naar het afgelopen jaar. Hoeveel kosten heb jij gemaakt? Komen deze zorgkosten/behandelingen terug in 2024? Maak een berekening en check vervolgens de Hema aanvullende zorgverzekering 2024.

Hema vergoedingen 2024

Er zijn tal van Hema vergoedingen verkrijgbaar in 2024. Ga je gebruik maken van fysiotherapie behandelingen in 2024? Dan is een aanvullende verzekering een vereiste. Helaas krijg je geen vergoeding voor de fysiotherapeut vanuit het basispakket. Met de aanvullende Hema zorgverzekering 2024 krijg je 6, 9 of 12 behandelingen vergoed. Tevens kan je gratis gebruik maken van de Hema FysioZelfcheck app. Je ontvang een volledige 100% vergoeding bij gecontracteerde zorgverleners en minimaal 70% bij niet aangesloten zorgaanbieders.

Tandartsverzekering Hema

Anno 2024 is het bijna niet meer denkbaar om geen tandartsverzekering te hebben. Niets voor niets is de tandartsverzekering de meest gekozen aanvullende verzekering in Nederland. Kosten die voortkomen uit een behandeling bij de tandarts zijn vaak hoog. Alleen jongeren en kinderen tot 18 jaar hebben recht op een vergoeding vanuit de basis zorgverzekering. Vanaf je 18e verjaardag dien je dus zelf deze kosten te betalen.

Wil je je verzekeren in 2024 voor rekeningen van de tandarts? Kies dan een Hema tandartsverzekering 2024 en ontvang aanvullende vergoedingen. Je gaat altijd een volledige vergoeding ontvangen voor de periodieke controles bij de tandarts in 2024. Alle overige behandelingen worden vergoed met maximaal 75% vergoed aankomend jaar. De Hema vergoeding tandarts bedraagt 250, 500 en 750 euro. Bereken je persoonlijke Hema zorgpremie 2024 op de website van de verzekeraar.

Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar

Bekijk alle vergoedingen

Ontdek alle vergoedingen van Hema voor 2024. Bereken je premie en lees de polisvoorwaarden op de website van Hema.

Eigen risico zorgverzekering Hema

Je zorgverzekering 2024 komt weer met een eigen risico van minimaal 385 euro per jaar. Dit is wettelijk bepaald en zal niet veranderen in 2024. Wanneer je gebruik maakt van zorg die vergoed wordt vanuit de basisverzekering kan het zijn dat je eigen risico moet betalen. Ben je gezond en maak je weinig tot geen zorgkosten? Dan is het mogelijk om het eigen risico vrijwillig te verhogen. De 385 euro eigen risico kan je verhogen tot maximaal 885 euro. In ruil geeft zorgverzekeraar Hema jou een korting op je zorgpremie in 2024. 

Let op dat wanneer je zorgkosten maakt je deze kosten eerst zelf moet betalen voordat Hema gaat vergoeden. Het is daarom niet slim om zomaar het eigen risico naar het maximale te zetten. Benieuwd naar de Hema kortingen op de zorgverzekering in 2024? Bereken dan je premie voor het nieuwe jaar via Vergelijkerzorg.nl of bij Hema. 

Voordelen Hema zorgverzekering 2024

Wil jij je zorgverzekering bij Hema regelen in 2024? Er zijn tal van voordelen te noemen waarom een zorgverzekering van Hema het beste bij je past. De verzekeraar is overzichtelijk, je weet precies waar je aan toe bent en wat je mag verwachten van Hema. Er zijn andere zorgverzekeraars in het land die enorm veel modules en verzekeringen aanbieden. Dus hou je van overzicht en passen de vergoedingen en premies van Hema goed bij jou? Dan is het oversappen naar Hema zo geregelt!

Hema zorgverzekering vergelijken

Nu alle zorgpremies 2024 weer bekend zijn gemaakt is het tijd om de zorgverzekering Hema te gaan vergelijken. Aan de hand van je persoonlijke situatie en voorkeur is het vergelijken van zorgverzekeringen zo gedaan. Maak vrijblijvend gebruik van de zorgvergelijker van 2024 en ontdek welke zorgverzekering het beste bij je past. Vanaf 12 november tot 31 december heb je tijd om een overstap te maken van zorgverzekering. Heb je je huidige polis zelf stopgezet? Dan kan je tot eind januari zorgverzekeringen vergelijken en een andere zorgverzekeringen kiezen

Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar
wijzigingen
Tim
Zorgverzekering expert

Tim (mede)eigenaar van verschillende websites in de financiële sector. Al ruim 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder ook zorgverzekeringen. Sinds 2013 schrijft hij over zorgverzekering, zorg en gezondheid in Nederland.

Als eerste de nieuwe zorgpremies voor 2024 ontvangen

Meld je aan voor de Gratis Zorgpremie Alert

4.9/5 - (48 stemmen)