...
18-jaar-zorgverzekering

Zorgverzekering 18 jaar

Net 18 jaar geworden? Dan is het tijd voor een eigen zorgverzekering. Voordat je 18e jaar was je verzekerd via een van je ouders maar nu is het tijd voor een zorgverzekering 18 jaar. Wellicht heb je al rond gekeken naar een geschikte zorgverzekering maar heb je nog wat hulp nodig om ze met elkaar te vergelijken Vergelijkerzorg.nl begrijpt je struggles en hebt je graag verder.

Ben je gezond en verwacht je eigenlijk geen zorgkosten? Dan zou de goedkoopste zorgverzekering een optie zijn. Denk aan een zorgverzekering van ZieZo of een Friesland zorgverzekering. Een betaalbare lage maandelijkse premie en toch goed verzekerd voor alle noodzakelijke zorg. Ontdek op deze pagina alles over de 18 jaar zorgverzekering!

Zorgverzekering 18 jaar

Van harte gefeliciteerd met je 18e verjaardag! Hoogste tijd om een zorgverzekering te kiezen die past bij jouw persoonlijke situatie. Grote kans dat je eigenlijk niet veel zorgkosten maakt en dat een goedkopere 18 jaar zorgverzekering best wel goed bij je past. Dan is het kiezen van een zorgverzekering voor jongeren een fluitje van een cent. Ook is de kans zeker aanwezig dat je samen met je ouders even gaat uitzoeken welke zorgverzekeringen er eigenlijk allemaal zijn? Wij helpen je graag opweg. 

Op deze pagina vind je namelijk een groot deel van de zorgverzekeringen die goed passen bij jongeren, studenten en 18 jarige. Het is belangrijk om niet alleen te kijken wat de zorgpolis je gaat kosten per maand, de inhoud en keuze vrijheid is wellicht net zo belangrijk voor jou.  Als je het geen enkel probleem vind om online je zorgzaken te regelen dan is een zogenaamde ‘internetpolis’ een goede optie. 

Wil je wel graag zelf kunnen bepalen naar welke zorgverlener je gaat? Kies dan voor een natura zorgverzekering of een restitutiepolis. Bespreek samen met je ouders of zorgverzekeraar om te bepalen wat het beste is voor jou. Met name voor jongeren en 18 jarige die specifieke vergoedingen wensen te krijgen van de verzekeraar. Neem vooral je tijd bij het kiezen van je zorgverzekering. Let wel op dat je vanaf je 18e verjaardag een eigen zorgverzekering op naam moet hebben. 

4.7/5 - (20 stemmen)