Logo vergelijkzerzorg.nl

OHRA zorgverzekering 2025

De zorgverzekering 2025 van OHRA is een combinatiepolis. Vrije zorgkeuze en een lage premie. Vanaf 2025 is de OHRA zorgverzekering verkrijgbaar vanaf € 130,60 euro per maand.

ohra-zorgverzekering

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Goedkoopste: € 385,- eigen risico
Maximale korting
211,34
Zorgkeuze
zeer ruim
100% keuzevrijheid in ziekenhuis, huisarts en fysio
 • Fysio Meeneemservice mogelijk
 • Gratis tandongevallen dekking bij aanvullende verzekering
 • Korting op veel sportscholen
Goedkoopste: € 885,- eigen risico
Maximale korting
211,34
Zorgkeuze
zeer ruim
100% keuzevrijheid in ziekenhuis, huisarts en fysio
 • Fysio Meeneemservice mogelijk
 • Gratis tandongevallen dekking bij aanvullende verzekering
 • Korting op veel sportscholen
Met fysiotherapie
Maximale korting
211,34
Zorgkeuze
zeer ruim
100%, max. 6 behandelingen p/j
 • Fysio Meeneemservice mogelijk
 • Gratis tandongevallen dekking bij aanvullende verzekering
 • Korting op veel sportscholen

Zorgverzekeringen van OHRA

Inhoudsopgave

De OHRA zorgverzekering 2025 is een combinatiepolis. Vrije zorgkeuze belangrijk voor jou? Dan zou de zorgverzekering van OHRA een ideale zorgverzekering zijn.

Bekijk hier alles over zorgverzekeraar Ohra en de zorgverzekeringen van 2025. Meer weten over de polis? Wij sturen je door naar Ohra voor het afsluiten en de polisvoorwaarden.

Ohra zorgverzekeraar 2025

Met een Ohra zorgverzekering in 2025 heb jij een vrije zorgkeuze. Volledige vrijheid om te bepalen naar welke ziekenhuis, zorgverlener of therapeut je gaat voor een behandeling. In bijna alle gevallen krijg je een volledige vergoeding van zorgverzekeraar Ohra. 

In 2025 biedt Ohra een combinatie zorgverzekering aan. De polis kan je uitbreiden met een aanvullende zorgverzekering vanaf 136,85 per maand. 

Maak je niet al je fysio behandelingen op dit jaar? Dan mag je ze meenemen naar 2025 voor een klein bedrag per maand. Ontdek alles over de zorgverzekering van Ohra in 2025 en bereken je nieuwe premie. 

Zorgverzekering Ohra 2025

Nee, de Ohra zorgverzekering 2025 is niet de goedkoopste zorgverzekering die je kan afsluiten. Waarom zou je dan toch moeten kiezen voor een zorgverzekering van Ohra in 2025? Er zijn tal van redenen te noemen waarom overstappen naar Ohra een goede optie is. 

De Ohra zorgverzekering 2025 is een zogenaamde combinatiepolis. Dit is een combinatie tussen een restitutiepolis en een natura zorgverzekering. Het grootste voordeel van Ohra in 2025 is de vrije zorgkeuze. Met bijvoorbeeld een naturapolis is je vrijheid beperkt en kan je te maken krijgen met extra zorgkosten wanneer een behandelaar niet is aangesloten. 

Door de zorgverzekering van Ohra mag jij zelf kiezen welke zorgverlener je wilt hebben voor je behandeling. In bijna alle gevallen is een volledige vergoeding van Ohra mogelijk. 

Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar

Zorgverzekering Ohra

Met de Ohra zorgverzekering 2025 heb jij een vrije zorgkeuze. Geen verassingen achteraf en in bijna alle gevallen je rekening betaald door zorgverzekeraar Ohra.

Aanvullende OHRA zorgverzekering 2025

Het is mogelijk omde zorgverzekering van Ohra in 2025 uit te breiden. Er zijn maar liefst 6 aanvullende zorgverzekeringen verkrijgbaar. Voor slechts enkele euro’s per maand ontvang je aanvullende vergoedingen van Ohra in 2025. Let op dat je NIET verplicht bent om je aanvullend te verzekeren. Overweeg daarom goed of het voor jou van toepassing is. Doordat niet alle behandelingen en zorgkosten vallen onder de dekking van het basispakket 2025 kan het slim zijn om je aanvullend te verzekeren. Zorgverzekeraar OHRA heeft in 2025 een ruim aanbod. Zo zijn er Ohra vergoedingen mogelijk voor onder andere fysiotherapie behandelingen en alternatieve geneeswijzen. Hieronder bespreken wij de belangrijkste vergoedingen van Ohra. 

Fysiotherapie vergoeding Ohra in 2025

Fysiotherapie valt helaas in 2025 weer buiten de vergoedingen van het basispakket. Wanneer jij naar de fysio wilt gaan voor een behandeling zijn deze kosten voor eigen rekening. De Ohra zorgverzekering 2025 is aan te vullen met vergoedingen voor de fysiotherapeut. In iedere aanvullende zorgverzekering van Ohra zit een vergoeding voor fysiotherapie behandelingen in 2025. Minimaal 6 behandelingen tot maximaal 18 behandelingen per kalenderjaar.

Alternatieve geneeswijzen Ohra 2025

Maak jij gebruik van alternatieve geneeswijzen? Ook voor deze behandeling zijn vergoedingen van Ohra beschikbaar. Ook voor alternatieve zorg geldt dat er een aanvullende verzekering nodig is om een vergoeding te ontvangen in 2025 van zorgverzekeraar Ohra. 

De goedkoopste aanvullende modules van Ohra hebben geen vergoeding voor alternatieve zorg. Met de uitgebreidere pakketten zijn er wel vergoedingen beschikbaar. Met de modules Aanvullend, Extra Aanvullend en Uitgebreid kan je een vergoeding voor alternatieve zorg krijgen van maximaal 500 euro per kalenderjaar. 

Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar

Voordelen OHRA

Ohra tandartsverzekering 2025

Een tandartsverzekering van Ohra mag uiteraard niet missen in 2025. Kies uit drie tandartsverzekeringen met ieder haar eigen maximale vergoeding. Zorgverzekeraar Ohra de Tand Sterk, TandGaaf 250 en de TandGaaf 500 in het assortiment. Vergoedingen voor de tandarts kunnen oplopen van minimaal 250 tot maximaal 500 euro per jaar. 

De goedkoopste tandartsverzekering van Ohra biedt een vergoeding van max. 250 euro per jaar. Je ontvangt voor behandelingen bij de tandarts maximaal 75% vergoed in 2025. De overige twee modules komen met een volledige (100%) vergoeding voor een behandeling. 

Bereken je Ohra zorgverzekering 2025 premie met behulp van onze zorgvergelijker 2025. Direct de zorgverzekering van Ohra afsluiten met een tandartsverzekering? Wij verwijzen je direct door naar zorgverzekeraar Ohra. 

Heb ik een Ohra tandartsverzekering nodig?

Ieder gebit is anders, bedenk daarom goed of jouw gebit de nodige aandacht nodig heeft van de tandarts in 2025. Wanneer je gebit in orde is en je gaat alleen voor controles naar de tandarts is een tandartsverzekering 2025 niet nodig. Wil je extra zekerheid? Voorkom vervelende zorgkosten in 2025 en sluit dan een aanvullende OHRA tandartsverzekering af. Voor enkele euro’s per maand heb je gewoon recht op deze vergoeding van Ohra. Twijfel je of een zorgverzekering voor de tandarts nodig is? Raadpleeg eventueel je tandarts om erachter te komen of het een simme keuze is. Voor advies op maat over de Ohra zorgverzekering 2025 en haar vergoedingen verwijzen wij je door naar de verzekeraar.

Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar

OHRA vergoedingen 2025

Kies zelf je fysio, specialistische kliniek en ziekenhuis.

Declareren Ohra

Hoe declareer je een rekening bij zorgverzekeraar Ohra? Je hebt de keuze uit de volgende drie manieren om een declaratie in te dienen bi Ohra:

 • Online via Mijn OHRA Zorgverzekering
 • Via mobiele Ohra app
 • Schriftelijk via papieren declaratieformulier


Sluit jij de Ohra zorgverzekering 2025 Online Gemak? Dan ben je verplicht om je zorgzaken, waaronder declaraties, online in te dienen. 

Zorgverzekering Ohra vergelijken2024

Nu alle premies voor 2025 bekend zijn is het tijd om te gaan vergelijken. Ontdek binnen enkele stappen of de zorgverzekering van Ohra in 2025 het beste voor jou is. Vergelijk de zorgverzekeringen op basis van inhoud, prijs en vergoedingen. Het zorgverzekering vergelijken doe je bij Vergelijkerzorg.nl volledig vrijblijvend en onafhankelijk. 

Wanneer je voor de Ohra zorgverzekering 2025 kiest dan beslis jij zelf welke zorgverlener je bezoekt. Met de combinatie zorgverzekering van Ohra heb je dus een vrije zorgkeuze in 2025. Wil je liever de goedkoopste zorgverzekering 2025 hebben? Uiteraard hebben wij deze voor je een op rijtje gezet. Bekijk en vergelijk zorgverzekeraar Ohra en andere zorgverzekeringen.

Deel dit bericht
wijzigingen
Tim
Zorgverzekering expert

Tim (mede)eigenaar van verschillende websites in de financiële sector. Al ruim 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder ook zorgverzekeringen. Sinds 2013 schrijft hij over zorgverzekering, zorg en gezondheid in Nederland.

Als eerste de nieuwe zorgpremies voor 2025 ontvangen

Meld je aan voor de Gratis Zorgpremie Alert

Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar
4.7/5 - (66 stemmen)