Logo vergelijkzerzorg.nl

FBTO zorgverzekering 2024

FBTO zorgverzekering 2024 kies je wanneer je een passende, ruime zorgverzekering wilt hebben. Vanaf 2024 is de zorgverzekering van FBTO verkrijgbaar vanaf € 126,95 per maand. Ontdek hier de premies, vergoedingen en belangrijkste punten omtrent zorgverzekeraar FBTO

fbto-zorgverzekering

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Goedkoopste: € 385,- eigen risico
Maximale korting
75,23
Zorgkeuze
ruim
Ruime zorgkeuze
  • Kies zelf wanneer je premie wordt afgeschreven
  • Inclusief Dokter op Zak App
Goedkoopste: € 885,- eigen risico
Maximale korting
75,23
Zorgkeuze
ruim
Ruime zorgkeuze
  • Kies zelf wanneer je premie wordt afgeschreven
  • Inclusief Dokter op Zak App
Met fysiotherapie
Maximale korting
225,59
Zorgkeuze
ruim
100%, max. € 350,- p/j
  • Kies zelf wanneer je premie wordt afgeschreven
  • Inclusief Dokter op Zak App

Zorgverzekering FBTO 2024

De FBTO zorgverzekering 2024 is verkrijgbaar in 3 varianten. Het gaat om de naturapolis Basis en Basis Plus en de combinatie zorgverzekering Basis Vrij.

Inhoudsopgave

FBTO zorgverzekeraar 2024

In dit artikel zal ik het hebben over de zorgverzekeringen van FBTO voor 2024. Ik zal een korte introductie geven over FBTO, wat voor zorgverzekeringen ze aanbieden, wat de premie is en wat de verschillen zijn tussen de verschillende zorgverzekeringen.

FBTO staat voor ‘Friese Bouw Toegepast Onderzoek’. Het is een Nederlandse verzekeringsmaatschappij die al meer dan 75 jaar bestaat. Ze bieden een breed scala aan verzekeringen aan, waaronder weer een goede zorgverzekering 2024. Ze bieden zowel basis- als aanvullende zorgverzekeringen aan, zodat iedereen een verzekering kan kiezen die bij zijn of haar behoeften past.

Zorgverzekering van FTBO

FBTO zorgverzekeraar 2024 biedt drie verschillende zorgverzekeringen aan: een FBTO basisverzekering, een aanvullende verzekering en een tandartsverzekering. De basisverzekering biedt een goede dekking voor gezondheidszorg, waaronder medische behandelingen, medicijnen en specialistische zorg. De aanvullende verzekering biedt extra dekking voor bijvoorbeeld fysiotherapie, orthodontie en andere alternatieve behandelingen. De tandartsverzekering biedt dekking voor tandartskosten zoals röntgenfoto’s, vullingen en kronen.

De FBTO premie 2024 voor de zorgverzekeringen van FBTO is afhankelijk van de gekozen dekking. De premie voor de basisverzekering is vanaf € 126,95  met een eigen risico van 385 euro. De FBTO zorgverzekeraar biedt overigens meerdere basisverzekeringen aan en dus kunnen de premies verschillen. Hoe meer vrije zorgkeuze in 2024 hoe hoger de premie uiteindelijk zal zijn.

De verschillen tussen de zorgverzekeringen van FBTO in 2024 zijn vooral te zien in de dekking. De basisverzekering biedt de minste dekking, terwijl de aanvullende verzekering een uitgebreidere dekking biedt. De tandartsverzekering biedt ook een uitgebreidere dekking, maar alleen voor tandartskosten.

Ik hoop dat dit artikel je een goed inzicht heeft gegeven in de zorgverzekeringen van FBTO, waaronder de geschiedenis, welke zorgverzekeringen er zijn, hoe hoog de premie is en wat de verschillen zijn tussen de verschillende zorgverzekeringen. Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar

Bereken je FBTO premie

Benieuwd wat jouw FBTO zorgpremie in 2024 zal zijn? Bereken je premie via Vergelijkerzorg.nl of op de website van de verzekeraar.

FBTO zorgpremie en vergoedingen 2024

Ik heb de afgelopen tijd veel gelezen over de zorgverzekering van FBTO. Dit is een zorgverzekering die veel mensen overwegen bij het kiezen van een zorgverzekering. Op deze pagina wil ik mijn bevindingen delen over of FBTO een goede zorgverzekering is om te hebben in 2024, wat de premie per maand is, welke vergoedingen er worden gegeven, wat de verdere voordelen van FBTO zijn, maar ook wat de nadelen zijn, wat andere zorgverzekeringen zijn en wat de verschillen zijn tussen deze zorgverzekeringen.

Laten we beginnen met te kijken naar de premie van FBTO 2024. De premie van FBTO hangt af van wat voor soort verzekering je kiest. Er zijn verschillende soorten basisverzekeringen verkrijgbaar,  daarnaast heb je de keuze uit meerdere aanvulende pakketten bij FBTO verkrijgbaar. De premie verschilt per verzekering, maar ook per zorgverzekeraar. 

Wat betreft de vergoedingen, biedt FBTO een aantal verschillende soorten vergoedingen. Voor de basisverzekering biedt FBTO vergoedingen voor basiszorg, zoals huisartsen, specialisten, ziekenhuizen en apotheken. Voor de aanvullende verzekering biedt FBTO vergoedingen voor alternatieve zorg, zoals fysiotherapie, psychologie, tandartsen en brillen.

Wat betreft de voordelen van FBTO, bieden ze een aantal goede voordelen. Ten eerste bieden ze een lage premie. Ten tweede bieden ze een ruime dekking voor de basisverzekering 2024, waardoor je goed verzekerd bent voor de meest voorkomende zorgbehoefte. Ten derde hebben ze een goed netwerk van aanbieders, waardoor je makkelijk toegang hebt tot de beste zorg.

Er zijn ook enkele nadelen aan FBTO. Ten eerste is de dekking voor de aanvullende verzekeringen beperkt, waardoor je mogelijk niet alle zorg kan krijgen die je nodig hebt. Ten tweede is het soms moeilijk om een vergoeding te krijgen voor sommige zorgverleners. Ten derde is het soms moeilijk om een vergoeding te krijgen voor sommige behandelingen.

Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar

Bezoek zorgverzekeraar FBTO!

Direct je nieuwe zorgverzekering van FBTO afsluiten? Bezoek dan de website van de verzekeraar en sluit je zorgverzekering af.

FBTO zorgpremie en vergoedingen 2024

Als het gaat om andere zorgverzekeringen, zijn er verschillende andere aanbieders die ook goede verzekeringen aanbieden. Een aantal van deze aanbieders zijn CZ, VGZ, Menzis en de zorgverzekering van ZieZo. Al deze aanbieders bieden verschillende soorten verzekeringen, met verschillende vormen van dekking en verschillende premies.

Als je kijkt naar de verschillen tussen deze verschillende zorgverzekeringen, zijn er een aantal belangrijke verschillen. Ten eerste zijn de premies verschillend. Sommige zorgverzekeraars bieden lagere premies, terwijl andere zorgverzekeraars hogere premies bieden. Ten tweede zijn de vergoedingen verschillend. Sommige zorgverzekeringen bieden meer vergoedingen, terwijl andere zorgverzekeringen minder vergoedingen bieden. Ten derde kan de dekking verschillen, waardoor sommige zorgverzekeringen meer of minder dekking bieden voor sommige behandelingen.

Na het lezen van dit artikel, ben ik van mening dat FBTO een goede zorgverzekering is. Ze bieden een lage premie, een ruime dekking voor de basisverzekering en een goed netwerk van aanbieders. Echter, als je op zoek bent naar meer vergoedingen en meer dekking, dan zijn er andere zorgverzekeringen die je moet overwegen. Als je de verschillen tussen de verschillende zorgverzekeringen goed vergelijkt, kun je de beste zorgverzekering voor jouw behoeften vinden.

Ik ben op zoek naar een aanvullende zorgverzekering. De verzekeraar FBTO is een optie waar ik in geïnteresseerd ben. In mijn zoektocht naar informatie over deze verzekeraar wil ik graag weten of FBTO een goede aanvullende zorgverzekering heeft, wat de premie per maand is, welke vergoedingen er worden gegeven, wat de voordelen van een aanvullende verzekering zijn bij FBTO, welke tandartsverzekering FBTO heeft, wat de premies zijn en welke vergoedingen er zijn bij FBTO.

FBTO is een verzekeraar die veel verschillende soorten aanvullende verzekeringen aanbiedt. Als je een aanvullende verzekering bij FBTO afsluit, krijg je een premiekorting tot wel 25%. De premie voor een aanvullende verzekering bij FBTO is afhankelijk van de gekozen dekking. De premie per maand kan variëren van € 5,00 tot € 120,00.

FBTO biedt een breed scala aan vergoedingen. Vergoedingen voor alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie, tandheelkundige zorg, bril, contactlenzen en orthodontie zijn hierin opgenomen. Ook worden er vergoedingen voor preventieve zorg gegeven, zoals een jaarlijkse tandheelkundige controle, preventieve oogcontroles en vaccinaties.

FBTO biedt ook een aantal extra voordelen, zoals extra korting op geneesmiddelen, korting op gezondheidsproducten in de FBTO-winkel en korting op kleding en aanverwante producten.

Kortom, FBTO biedt een goede aanvullende zorgverzekering die een breed scala aan vergoedingen biedt. De premies zijn laag en er zijn veel extra voordelen. Daarnaast biedt FBTO ook uitgebreide tandartsverzekeringen met aantrekkelijke premies en vergoedingen. Als je op zoek bent naar een goede aanvullende zorgverzekering, is FBTO een goede optie.

Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar
Deel deze pagina
wijzigingen
Tim
Zorgverzekering expert

Tim (mede)eigenaar van verschillende websites in de financiële sector. Al ruim 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder ook zorgverzekeringen. Sinds 2013 schrijft hij over zorgverzekering, zorg en gezondheid in Nederland.

Als eerste de nieuwe zorgpremies voor 2024 ontvangen

Meld je aan voor de Gratis Zorgpremie Alert

4.7/5 - (52 stemmen)