Anderzorg zorgverzekering 2024

De Anderzorg zorgverzekering 2024 is een combinatiepolis verkrijgbaar voor € 114,75 per maand.

Direct Anderzorg zorgverzekering afsluiten? KLIK HIER

Zorgverzekeringen van Anderzorg

Inhoudsopgave

De zorgverzekering van Anderzorg in 2024. Keuze uit 1 basisverzekering, 1 aanvullende verzekering, 2 tandverzekeringen en 3 aanvullende modules.

De zorgverzekering van Anderzorg is een combinatie tussen de natura- en restitutiepolis.

Verkrijgbaar vanaf € 114,75 per maand

Anderzorg Basisverzekering 2024

De Anderzorg basisverzekering in 2024 is een combinatie verzekering. Dat wil zeggen dat je zowel de voordelen van de naturapolis als die van de restitutiepolis krijgt. Het betreft dus een zorgverzekering met ruime vrije zorgkeuze in het nieuwe jaar.

Aangesloten zorgverleners worden vergoed met 100% voor de gemaakte zorgkosten. Overige behandelaars worden met maximaal 60% vergoed in 2024.

Huidige verzekerden geven de zorgverzekering van Anderozorg gemiddeld een 8.2. Dat wil dus zeggen dat het grootste gedeelte van de Nederlanders tevreden is met de diensten en zorgverzekeringen van Anderzorg zorgverzekeraar.

Net als vele andere verzekeraars in Nederland heeft Anderzorg ook een handige app waarin je eigenlijk al je zorgzaken eenvoudig kunt regelen. Zo kun je bijvoorbeeld exact de stand zien van jouw eigen risico. Ook het declareren en het uploaden van een foto is een fluitje van een cent in de app van Anderzorg.

Aanvullende Anderzorg verzekering 2024

Dekt de Anderzorg zorgverzekering 2024 niet alle zorgkosten? Kies dan uit een aanvullende zorgverzekering van Anderzorg of een van de drie aangeboden ‘aanvullende modules’. Zorgverzekeraar Anderzorg heeft 1 aanvullende verzekering genaamd ‘Anderzorg Extra’.  De belangrijkste vergoeding in 2024 zijn:

  • 6 x  behandelingen fysiotherapie
  • 100% anticonceptie
  • € 200 alternatieve zorg
  • 100% spoedeisende zorg buitenland

Anderzorg aanvullende modules

Voor slechts enkele euro’s extra per maand kan je een aanvullende module bij Anderzorg afsluiten. De drie aangeboden modules zijn:

  • Anderzorg Flex
  • Fysiotherapie module
  • Buitenland en Tandongeval

 

De aanvullende modules van zorgverzekeraar Anderzorg zijn verkrijgbaar vanaf €1,94 per maand. De modules van zorgverzekeraar Anderzorg zijn vrijblijvend en niet verplicht af te sluiten. Ontdek op de website van de verzekeraar alle vergoedingen en premies.

Tandartsverzekering Anderzorg 2024

Uiteraard heeft Anderzorg ook een tandartsverzekering in 2024. Het gaat om 2 modules met vergoedingen voor de tandarts. Je krijgt met de tandartsverzekering van Anderzorg maximaal 75 procent vergoed van de gemaakte kosten. 

  • Tand 75% € 250
  • Tand 75% € 500


Je krijgt tevens met beide tandartsverzekering de tandartskosten na een ongeval in Nederland € 10.000 vergoed in 2024. Bereken je premie van de Anderzorg basisverzekering en tandartsverzekering op de website. 

Anderzorg zorgverzekering vergelijken

Bereken jouw persoonlijke Anderzorg premie van 2024. Ontdek welke voorwaarden er gelden en stap over naar Zorgverzekeraar Anderzorg.

Zorgverzekeraar Anderzorg 2024 vergelijken

Niet zeker of de zorgverzekering 2024 van Anderzorg het beste bij je past? Vergelijk je zorgverzekering met behulp van onze zorgvergelijker. Net als de grote vergelijkingssites zoals Independer en Geld.nl kan je vrijblijvend je zorgverzekering 2024 vergelijken. 

Je hebt vanaf 13 november de mogelijkheid om de Anderzorg zorgverzekeraar te vergelijken met het overige aanbod. Ontdek of je kunt besparen op je zorgverzekering door een overstap te maken naar Anderzorg. Je hebt tot uiterlijk 31 december de tijd om een andere zorgverzekering kiezen voor het nieuwe jaar. Benieuwd naar de beste zorgverzekering van 2024 volgens onze redactie? Wij informeren je graag op de website Vergelijkerzorg.nl.

4.7/5 - (55 stemmen)