Logo vergelijkzerzorg.nl

DSW zorgverzekering 2025

De DSW basisverzekering in 2025 is verkrijgbaar vanaf € 134,00 per maandDSW heeft in 2025 opnieuw 1 basisverzekering in het assortiment. Naast de basis zorgverzekering 2025 van DSW zijn er aanvullende modules verkrijgbaar. Maak een keuze uit 4 aanvullende verzekeringen (incl. tandarts).

dsw-zorgverzekering

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Goedkoopste: € 385,- eigen risico
Maximale korting
204,12
Zorgkeuze
zeer ruim
Klantvriendelijke zorgverzekeraar
  • Lage score op duurzaamheid
  • Niet direct af te sluiten, wel via Independer
Goedkoopste: € 885,- eigen risico
Maximale korting
204,12
Zorgkeuze
zeer ruim
Klantvriendelijke zorgverzekeraar
  • Lage score op duurzaamheid
  • Niet direct af te sluiten, wel via Independer

Zorgverzekering van DSW in 2025

Inhoudsopgave

De DSW zorgverzekering 2025 is een combinatiepolis en geeft jou dus vrije zorgkeuze. De zorgverzekering van DSW is een combinatie tussen de natura- en restitutiepolis.

Zorgverzekeraar Aevitae DSW

Zorgverzekeraar DSW is opnieuw een populaire zorgverzekering. Dat blijkt uit de recente beoordelingen en reviews van DSW. Wat de verzekeraar onderscheidt van andere is het eigen risico. In 2025 betaal je namelijk niet 385 maar 375 euro eigen risico.

Met behulp van de MijnDSW app kan je eenvoudig online inzicht krijgen in de gemaakte kosten. De DSW app is tevens geschikt om je declaraties online in te dienen. Ontdek waarom de zorgverzekering van DSW 2025 een passende zorgverzekering is voor jou.

DSW basisverzekering 2025

Benieuwd naar de DSW basisverzekering van 2025? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We bespreken in het kort de voor- en nadelen van de zorgverzekering. Zoals eerder vermeld is de DSW zorgverzekering 2025 een combinatie zorgverzekering. Dat wilt zeggen dat je de voordelen van de naturapolis en restitutiepolis krijgt. Hieronder een aantal feiten over de DSW basispolis:

  • Iedereen wordt geaccepteerd, ongeacht leeftijd of gezondheid
  • Iedereen betaalt dezelfde premie: geen collectiviteitskorting
  • Een hoger vrijwillig eigen risico voor premiekorting is mogelijk
  • De zorgverzekering is een combinatiepolis met vrije zorgkeuze
  • Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd

Verplicht eigen risico 2025

In het jaar 2025 hanteert DSW een verplicht eigen risico van € 375,- voor al haar verzekerden van 18 jaar en ouder. Dit betekent dat zij de eerste € 375,- aan zorgkosten zelf moeten dragen voordat de verzekering dekking biedt. Het eigen risico is uitsluitend van toepassing op de basisverzekering en geldt niet voor vergoedingen uit de aanvullende verzekering (AV).

Vrije zorgkeuze bij DSW

In 2025 biedt de DSW zorgverzekering 2025 een combinatiepolis aan. Met deze polis geniet je zowel de vrijheid om zelf jouw zorgverlener te kiezen als de voordelen van gecontracteerde zorg. Om de zorg voor iedereen van goede kwaliteit en betaalbaar te houden, streeft zorgverzekeraar DSW ernaar om met zoveel mogelijk zorgverleners afspraken te maken over zowel de prijs als de kwaliteit van zorg. DSW heeft met bijna alle zorgverleners een overeenkomst, en in ieder geval met alle ziekenhuizen en grote instellingen.

Mocht het voorkomen dat een ziekenhuis of instelling nog in onderhandeling is met DSW, dan hoef je je geen zorgen te maken. Jouw gemaakte zorgkosten worden in dat geval toch volledig vergoed.

In het zeldzame geval dat je naar een niet-gecontracteerde zorgverlener gaat, zullen wij alsnog een redelijk tarief vergoeden. Meer informatie over de vergoeding van niet-gecontracteerde zorgverleners is beschikbaar voor jouw inzage.

Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar

Zorgpremie DSW 2025 vergelijken

Vergelijk direct de DSW zorgverzekering van 2025 met het overige aanbod. Bereken jouw persoonlijke premie en ontdek hier de voorwaarden van DSW.

Aanvulllende zorgverzekering DSW 2025

Bij DSW kan je kiezen uit vier aanvullende verzekeringen: AV-Compact, AV-Standaard, AV-Top en AV-Student.

Elke verzekering biedt specifieke dekkingen die perfect aansluiten bij jouw persoonlijke behoeften. Zo kan je bijvoorbeeld profiteren van extra fysiotherapie behandelingen of een gedeeltelijke vergoeding voor tandartsbehandelingen. Dit betekent dat je nét dat beetje extra krijgt bovenop jouw vergoeding vanuit de basisverzekering in 2025.

Voordelen DSW zorgverzekering 2025

Geen eigen risico voor aanvullende verzekering

Het eigen risico is niet van toepassing op de DSW aanvullende verzekeringen 2025. Dit betekent dat je zonder zorgen gebruik kunt maken van de extra dekkingen en vergoedingen die bij jouw aanvullende pakket horen, zonder dat je daarvoor eerst een eigen risico hoeft te betalen.

Gratis meeverzekeren van kinderen tot achttien jaar

Zorgverzekeraar DSW begrijpt hoe belangrijk het is om jouw gezin goed te verzekeren. Daarom kunnen jouw kinderen tot hun achttiende levensjaar gratis meeverzekerd worden, zowel voor de basisverzekering als voor de aanvullende verzekering. Zo kunnen ook de kids genieten van de beste zorg, zonder dat het extra kosten met zich meebrengt.

Gemakkelijk beheer van uw verzekeringen

Binnen de DSW beveiligde omgeving kan je eenvoudig jouw huidige verzekering raadplegen. Hier vind je een overzicht over jouw polis en kun je gemakkelijk wijzigingen aanbrengen in uw aanvullende verzekering of een nieuwe aanvullende verzekering kiezen. Dit geeft u de controle en flexibiliteit om uw zorgverzekering aan te passen aan jouw persoonlijke behoeften.

Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar
4.7/5 - (49 stemmen)