Logo vergelijkzerzorg.nl

Just zorgverzekering 2025

 Just heeft per 2025 de keuze uit basisverzekering, aanvullende verzekering en tandartsverzekering. De zorgverzekering van Just is in 2025 verkrijgbaar vanaf € 107,95 per maand

zorgverzekering-just

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Goedkoopste: € 385,- eigen risico
Maximale korting
239,64
Zorgkeuze
ruim
Budget zorgverzekering van CZ
  • Inclusief App de dokter, coach of fysio
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
Goedkoopste: € 885,- eigen risico
Maximale korting
239,64
Zorgkeuze
ruim
Budget zorgverzekering van CZ
  • Inclusief App de dokter, coach of fysio
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
Met fysiotherapie
Maximale korting
239,64
Zorgkeuze
ruim
100%, max. 4 behandelingen p/j
  • Inclusief App de dokter, coach of fysio
  • Altijd 14 dagen bedenktijd

Inhoudsopgave

Zorgverzekering van Just 2025

Met de Just zorgverzekering 2025 kies je voor een zogenaamde naturapolis. Een beperkte vrije zorgkeuze maar prima zorgverzekering voor de meeste consumenten.

Naast de Just Basic Basisverzekering in 2025 zijn er ook tal van aanvullende verzekeringen verkrijgbaar.

Just Basisverzekering in 2025

De Just basisverzekering in 2025 is een natura zorgverzekering. Een zorgverzekering beperkte vrije zorgkeuze, toch is de naturapolis 2025 de meest gekozen ’type’ zorgpolis. Met de zorgverzekering van Just kan je terecht bij ieder ziekenhuis in Nederland.

Vanuit de basisverzekering ben je verzekerd voor alle noodzakelijke zorg in binnen- en buitenland. Vanaf je 18e jaar is dit verplicht en de Just 2025 zorgverzekering is een prima keuze. Je ontvangt tevens toegang tot handige apps die jou tijd & moeite besparen van de verzekeraar.

Je krijgt bij gecontracteerde zorgverlener een volledige 100% vergoeding voor de gemaakte zorgkosten. Is je zorgverlener niet aangesloten? Dan vergoed in 2025 zorgverzekeraar Just maximaal 60 procent van de kosten. De overige 40 procent zijn voor eigen rekening.

De Just Basic basisverzekering 2025 is uit te breiden voor meer vergoedingen met aanvullende modules. In 2025 zijn dat de ‘Just Live’ en de ‘Just Smile’.

Aanvullende Just zorgverzekering 2025

Bij zorgverzekeraar Just weet je precies waar je aan toe bent. Je hebt de keuze uit slechts 1 aanvullende verzekering genaamd ‘Just Live’.

De belangrijkste vergoedingen vanuit deze Just aanvullende zorgverzekering 2025 zijn:

  • 4 x fysio
  • Na ongeval tot 16x fysio
  • tot € 10.000 mondzorg na ongeval
  • 100% werelddekking bij spoed


Ontdek alle vergoedingen en voorwaarden op de site van zorgverzekeraar Just. Wees er tevens van bewust dat je niet verplicht bent om een aanvullende polis af te sluiten. In Nederland is enkel het basispakket verplicht om te hebben.

Tandartsverzekering Just 2025

Zorgverzekeraar Just heeft in 2025 ook slechts 1 tandartsverzekering in het assortiment. Handig als je weinig tot geen kosten verwacht bij de tandarts. Ook ideaal om te hebben als je geen verassingen wilt hebben volgend jaar met betrekking tot de kosten van de tandarts, dan wel onverwachts.

Jaarlijks ontvang je één tandartscontrole en een gebitsreiniging, die voor 75% vergoed worden. Mocht er toch een keer een gaatje ontstaan, dan is er geen reden tot zorgen. Elk jaar krijg je een extra behandeling vergoed, waarbij je de keuze hebt uit twee opties. Je kunt kiezen voor een tweede controle die voor 75% vergoed wordt, of voor het vullen van het gaatje en alle bijbehorende kosten die dan voor 100% vergoed worden.

Wil je graag weten welke kosten een bezoekje aan de tandarts met zich meebrengt? Bekijk tandartstarieven 2025.

Na een ongeval kunnen tandartskosten aanzienlijk oplopen, en deze zorg valt niet binnen de dekking van je basisverzekering. Echter, met Just Smile ben je gedekt: je ontvangt een vergoeding voor mondzorg na een ongeval tot een bedrag van € 20.000.

Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar

Just zorgverzekering vergelijken 2025

Vergelijk en bereken de Just zorgverzekering 2025 premie. Benieuwd wat jouw nieuwe premie zal zijn bij zorgverzekeraar Just? Binnen 2 minuten je eigen premie berekenen.

Zorgverzekering van Just vergelijken

Het vergelijken van zorgverzekeringen is een essentiële stap voor iedereen die op zoek is naar de meest geschikte en beste zorgdekking. Met het steeds veranderende landschap van de gezondheidszorg en de vele beschikbare opties, kan het kiezen van de juiste zorgverzekering een overweldigende taak lijken. Niettemin, met een grondige vergelijking kunnen individuen een plan selecteren dat naadloos aansluit bij hun behoeften en budget, en hen de gemoedsrust biedt die gepaard gaat met een goede gezondheidszorg.

Bij het vergelijken onder nadere de Just zorgverzekering 2025 zijn er verschillende cruciale aspecten waarmee rekening moet worden gehouden. Een van de belangrijkste factoren is de dekking zelf.

Het is van essentieel belang om te bepalen welke medische diensten en behandelingen onder het plan vallen, inclusief de beperkingen of uitsluitingen. Een restitutiepolis 2025 biedt vaak een bredere dekking, maar het kan gepaard gaan met hogere premies. Aan de andere kant kan een basispolis lagere premies hebben, maar het kan zijn dat bepaalde essentiële diensten niet worden gedekt.

Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar
4.7/5 - (50 stemmen)