Logo vergelijkzerzorg.nl

Zilveren Kruis tandartsverzekering 2025

Vijf aanvullende tandartsverzekeringen bij het Zilveren Kruis in 2025.

zilveren-kruis-logo

Zilveren Kruis tandartsverzekeringen 2025

In 2025 een Zilveren Kruis tandartsverzekering afsluiten? Er zijn tal van verschillende zorgverzekeringen voor de tandarts verkrijgbaar bij Zilveren Kruis. 

Een tandartsverzekering bij het Zilveren Kruis in 2025 is verkrijgbaar vanaf € 135,20 per maand.

Tandartsverzekering van Zilveren Kruis 2025

Kosten die gemaakt worden bij de tandarts zijn voor eigen rekening. Tenzij je kiest voor een Zilveren Kruis tandartsverzekering 2025. Ontvang extra vergoedingen voor de tandarts in 2025. Bij Zilveren Kruis kan je kiezen uit maar liefst 5 modules voor de tandarts. Ontdek hieronder de belangrijkste vergoedingen voor de tandarts van het Zilveren Kruis in 2025.

Tand Basis

Controle + gebitsreiniging
Kleine vulling of kies trekken

Tand 1 ster

Tot € 250 vergoed

Tand 2 sterren

Tot € 500 vergoed

Tand 3 sterren

Tot € 1.000
Voor deze verzekering geldt een medische acceptatie

Tand 4 sterren

Tot € 1.250 vergoed
Voor deze verzekering geldt een medische acceptatie

Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar

Vergoeding tandarts Zilveren Kruis

Vanuit de Zilveren Kruis zorgverzekering 2025 heb je geen recht op vergoedingen voor de tandarts. Kinderen tot 18 jaar hebben wel recht op deze vergoeding vanuit het basispakket. Je bent in 2025 dus afhankelijk van een zorgverzekering voor de tandarts als je vergoedingen wenst te krijgen van Zilveren Kruis. Voor een relatief lage premie per maand kan je al vergoedingen tot 250 euro per kalenderjaar krijgen van de verzekeraar. Let op dat je niet verplicht bent om een tandartsverzekering te hebben. Bereken goed welke en hoeveel kosten je verwacht in 2025 om hier een passende Zilveren Kruis tandartsverzekering te kiezen.

Welke vergoedingen verkrijgbaar in 2025?

  • Consulten
  • Vullingen
  • Kiezen trekken
  • Mondhygiëne
  • Bruggen, kronen en andere behandelingen
  • Foto’s
  • Tandartskosten na een ongeval

Zilveren Kruis vergoeding informatie

Medische acceptatie Zilveren Kruis 2025

Voor de uitgebreide tandartsverzekeringen van het Zilveren Kruis geldt een medische acceptatie. Dat kan betekenen dat je niet wordt geaccepteerd door Zilveren Kruis om desbetreffende polis af te sluiten voor 2025. De verzekeraar zal je een aantal vragen stellen over de conditie van je gebit. Als het blijkt dat er veel mondzorg nodig is kan het zijn dat de polis niet wordt aangeboden. De medische acceptatie van het Zilveren Kruis geldt voor de tandartsverzekering met 3 en 4 sterren.

Tandheelkundige zorg na ongeval

Ben je 18 jaar of ouder? dan krijg je tot maximaal € 2.000 vergoed van Zilveren Kruis vanuit de tandartsverzekering 2025. Lees in de vergoedingenoverzicht van Zilveren Kruis meer over de vergoeding na ongeval.

Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar
Deel dit bericht
wijzigingen
Tim
Zorgverzekering expert

Tim (mede)eigenaar van verschillende websites in de financiële sector. Al ruim 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder ook zorgverzekeringen. Sinds 2013 schrijft hij over zorgverzekering, zorg en gezondheid in Nederland.

Als eerste de nieuwe zorgpremies voor 2025 ontvangen

Meld je aan voor de Gratis Zorgpremie Alert

4.7/5 - (101 stemmen)