jaaah-zorgverzekering

Jaaah zorgverzekering 2024

Als je op zoek bent naar een goede zorgverzekering, is de zorgverzekering 2024 van Jaaah een uitstekende optie! Verzekeraar Jaaah biedt in 2024 namelijk een breed scala maar overzichtelijk aanbod aan verzekeringen, waaronder zorgverzekeringen voor individuen, gezinnen, bedrijven en zelfs voor de zelfstandig ondernemer. In dit artikel zal ik dieper ingaan op de geschiedenis van Jaaah, hun verschillende zorgverzekeringen en de premies die ze aanbieden.

vanaf 2,55

Direct deze zorgverzekering afsluiten? Bezoek zorgverzekeraar Jaaah

Zorgverzekering van Jaaah

De geschiedenis van Jaaah gaat terug tot de jaren 80, toen het bedrijf werd opgericht door een groep mensen die geïnteresseerd waren in het verstrekken van goede zorgverzekeringen. In de loop der jaren hebben ze hun zorgverzekeringen uitgebreid met nieuwe producten die aansluiten bij de behoeften van hun klanten. Tegenwoordig bieden ze een breed scala aan zorgverzekeringen, waaronder verzekeringen voor individuen, gezinnen, bedrijven en zelfstandigen.

De meeste van de verzekeringen van Jaaah bieden goede dekking voor een breed scala aan diensten, waaronder lichamelijke gezondheidszorg, tandheelkundige zorg, een vergoeding voor reisvaccinaties, vergoedingen voor bepaalde medicijnen, vergoedingen voor fysiotherapie en vergoedingen voor bepaalde voedingsmiddelen. Ze bieden ook verzekeringen voor zwangerschap en verloskunde en zelfs vergoedingen voor het verstrekken van een arts in uw huis.

Jaaah basisverzekering 2024

De premies die Jaaah aanbiedt, zijn afhankelijk van de verzekering die u kiest. De meeste zorgverzekeringen hebben een maandelijkse premie die wordt bepaald door de dekking die u wilt. Er zijn ook zorgverzekering korting beschikbaar, afhankelijk van het aantal verzekerden in uw gezin en uw gezondheidsstatus. De basisverzekering bestaat uit een basisverzekering met een premie van €130,90 per maand, of €112,90 bij €885 eigen risico.

De verschillende verzekeringen die Jaaah biedt, zijn onder meer de Jaaah Zorgverzekering, Jaaah Zorgverzekering Beter, Jaaah Zorgverzekering Best en Jaaah tandarts. De verschillen tussen deze verzekeringen zijn gebaseerd op de dekking die ze bieden, de kosten van de premie en de toepassing van de verzekering.

Bereken je Jaaah premie 2024!

Bereken direct op de website van de verzekeraar jouw Jaaah zorgverzekering 2024 premie! Regel direct je overstap hier.

Zorgverzekeraar Jaaah in 2024

De Jaaah Zorgverzekering 2024 biedt een basisdekking met betrekking tot lichamelijke gezondheidszorg, tandheelkundige zorg, vergoeding voor reisvaccinaties, vergoeding voor bepaalde medicijnen en vergoeding voor fysiotherapie. De Jaaah Zorgverzekering Plus biedt uitgebreidere dekking met betrekking tot dekking van zwangerschap en verloskunde, vergoeding voor het verstrekken van een arts in uw huis en vergoeding voor bepaalde voedingsmiddelen. De Jaaah Zorgverzekering Max biedt verdere dekking met betrekking tot voorschrijven medicijnen, vergoeding voor specialistische behandelingen, vergoeding voor voorschrijven medicijnen en vergoeding voor vervoer naar en van het ziekenhuis.

Al met al biedt Jaaah een uitstekende zorgverzekering met een breed scala aan dekkingen. Bovendien bieden ze betaalbare premies en kortingen op basis van het aantal verzekerden in uw gezin en uw gezondheidsstatus. Als u op zoek bent naar een goede zorgverzekering, is Jaaah een uitstekende keuze.

Vandaag ga ik jullie informeren over de aanvullende zorgverzekering van Jaaah. Jaaah biedt een uitgebreide en betaalbare aanvullende verzekering voor mensen die mentaal en fysiek fit willen blijven. De verzekering biedt 100% vergoeding bij alle ziekenhuizen en huisartsen en bij de meeste zorgverleners. Verder krijg je toegang tot de nieuwste digitale zorg, hulp bij mentale gezondheid, en extra vergoedingen voor onder andere fysiotherapie, tandzorg en 100% werelddekking voor spoedeisende zorg.

Jaaah zorgverzekering en meer in 2024

Naast de basisverzekering 2024 heeft Jaaah ook nog verschillende aanvullende verzekeringen. Deze zijn Jaaah Beter (€4,95 per maand), Jaaah Best (€8,95 per maand), Jaaah Tand (€12,25 per maand) en Jaaah op Reis (€2,55 per maand). Als je je voor een jaar verzekert, krijg je 2% korting en als je voor een eigen risico van €885 kiest, krijg je €216 korting per jaar.

De aanvullende verzekering van Jaaah heeft veel voordelen. De vergoedingen zijn erg uitgebreid en je krijgt toegang tot veel digitale zorg, waardoor je in staat bent je mentale en fysieke gezondheid te behouden. Verder krijg je de mogelijkheid om je eigen risico te verlagen, wat je verder helpt bij het beheren van je financiën.

Als het gaat om tandartsverzekering, heeft Jaaah ook een uitgebreide verzekering. De premie is €12,25 per maand. De vergoedingen zijn uitgebreid en deze omvatten vergoedingen voor reguliere controles, röntgenfoto’s, vullingen, tandheelkundige operaties en orthodontie. Je krijgt ook toegang tot ondersteuning bij mondhygiëne en advies over tandverzorging.

Jaaah aanvullende zorgverzekering

Kortom, Jaaah heeft een uitgebreide aanvullende zorgverzekering met veel voordelen. De vergoedingen zijn uitgebreid en je krijgt ook toegang tot veel digitale zorg, waardoor je in staat bent je mentale en fysieke gezondheid te behouden. Verder krijg je de mogelijkheid om je eigen risico te verlagen, wat je verder helpt bij het beheren van je financiën. Als het gaat om tandartsverzekering, heeft Jaaah ook een uitgebreide verzekering met vergoedingen voor reguliere controles, röntgenfoto’s, vullingen, tandheelkundige operaties en orthodontie. Al met al is Jaaah een goede aanvullende zorgverzekering.

Bezoek Jaaah

Meer weten over de zorgverzekering 2024 van Jaaah? Wij verwijzen je door naar de zorgverzekeraar om alles nog eens rustig door te nemen.
4.7/5 - (41 stemmen)