Logo vergelijkzerzorg.nl

Bewuzt zorgverzekering 2025

De Bewuzt basisverzekering is verkrijgbaar in 2025 vanaf €122,95 per maand. Zorgverzekeraar Bewuzt biedt in 2025 een basisverzekering aan en 3 aanvullende verzekeringen aan.

zorgverzekering-bewuzt

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Zorgverzekering van Bewuzt

Inhoudsopgave

Bewuzt zorgverzekering 2025 afsluiten? Kies voor de Bewuzt VGZ zorgverzekering en ontvang 100% voor gecontracteerde zorg in Nederland.

De zorgverzekering van Bewuzt 2025 is een naturapolis. Je krijgt tot 60 procent vergoed bij de overige behandelaars.

Bewuzt basisverzekering 2025

De basisverzekering is in Nederland verplicht vanaf 18 jaar. Kies je voor de Bewuzt VGZ basisverzekering dan kies je voor een naturapolis. Je hebt dus een beperkte vrije zorgkeuze in 2025 met de zorgverzekering van Bewuzt. Hoeveel vergoed de zorgverzekeraar precies aankomend jaar? Wanneer je naar aangesloten zorgverleners gaat krijg je een volledige 100 procent vergoeding. Is je zorgaanbieder niet gecontracteerd? Dan vergoedt zorgverzekeraar Bewuzt maximaal 60 procent van de gemaakte zorgkosten.

VGZbewuzt basisverzekering 2025

Je krijgt te maken met het eigen risico, ook in 2025. Het eigen risico ga je betalen wanneer je gebruik maakt van zorg dat valt onder de dekking van het basispakket. De minimale eigen risico is net als voorgaande jaren 385 euro per kalender jaar.

Je hebt de mogelijkheid om de Bewuzt Zorgverzekering 2025 goedkoper te maken via het eigen risico. Het is namelijk mogelijk (vrijblijvend) om het eigen risico te verhogen. In stappen van 100 euro kan je het eigen risico verhogen tot maximaal 885 euro. Door dit te doen krijg je korting op je zorgverzekering. Let wel op dat het niet voor iedereen slim is om te doen. Maak je toch kosten in 2025? Dan ga je deze eerst zelf betalen voordat je eigen risico op is.

De zorgverzekering van Bewuzt in 2025 is verkrijgbaar vanaf € 122,95 per maand met een verhoogd eigen risico.

Aanvullende zorgverzekering Bewuzt 2025

Naast de basisverzekering van Bewuzt is er in 2025 meer te kiezen dan het basispakket. Kies voor een van de drie aanvullende zorgverzekeringen. De aanvullende Bewuzt VGZ 2025 zorgverzekering is verkrijgbaar al vanaf 2,50 euro per maand.

Aanvullende verzekeringen van Bewuzt:

  • Bewuzt Actief – 100% spoedeisende zorg buitenland
  • Bewuzt Fit – 4 x fysio
  • Bewuzt Gezond – 6 x fysio en €250 tandarts

Tandartsverzekering 2025 van Bewuzt

Er zijn geen aparte zorgverzekeringen voor de tandarts verkrijgbaar in 2025 bij Bewuzt. Als je toch kosten wilt verzekeren die voortkomen uit een tandartsbehandeling dan zou je de ‘Bewuzt Gezond’ module moeten afsluiten. Hierin ben je namelijk verzekerd tot 250 euro per kalender jaar. Je krijgt maximaal 75% vergoed van de gemaakte zorgkosten. De overige 25% zijn dus voor eigen rekening. 

Bedenk goed of dit voldoende voor je is, het is namelijk mogelijk om bijvoorbeeld bij andere verzekeraars meer of goedkoper te verzekeren. Het is tevens belangrijk om te vermelden dat het niet verplicht je aanvullend te verzekeren in 2025.

Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar

Bereken je premie!

Bereken je Bewuzt VGZ zorgverzekering 2025 premie hier. Ontdek of de zorgverzekering van Bewuzt in 2025 het beste voor jou is.

Zorgverzekering Bewuzt 2025 vergelijken

Het vergelijken van je zorgverzekering is ieder jaar een must. Je kan naast het besparen op je zorgpremie ook extra vergoedingen krijgen door het vergelijken van je zorgpolis. Ieder jaar ziet het basispakket en vergoedingen er weer anders uit. De kans is dus aanwezig dat je met de Bewuzt zorgverzekering 2025 beter uit bent dan met je huidige polis. 

Vanaf medio november kan je weer vergelijken. Op Vergelijkerzorg.nl bieden wij je de mogelijkheid aan om de zorgverzekering 2025 van Bewuzt VGZ te vergelijken met het overige aanbod. Zo zie je binnen no-time of het overstappen van zorgverzekeraar voor jou iets gaat opleveren.

Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar
wijzigingen
Tim
Zorgverzekering expert

Tim (mede)eigenaar van verschillende websites in de financiële sector. Al ruim 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder ook zorgverzekeringen. Sinds 2013 schrijft hij over zorgverzekering, zorg en gezondheid in Nederland.

Als eerste de nieuwe zorgpremies voor 2025 ontvangen

Meld je aan voor de Gratis Zorgpremie Alert

4.6/5 - (87 stemmen)