Logo vergelijkzerzorg.nl

ZieZo tandartsverzekering 2025

Zorgverzekeraar ZieZo heeft 1 tandartsverzekering verkrijgbaar in 2025. De tandartsverzekering van ZieZo is verkrijgbaar in 2025 vanaf € 136,90 per maand.

ziezo-logo

ZieZo zorgverzekeringen in 2025

Inhoudsopgave

De ZieZo tandartsverzekering 2025 afsluiten? Kies naast de zorgverzekering van ZieZo ook voor een tandartsverzekering. Extra vergoedingen voor de kosten die voortkomen uit een tandartsbehandeling.

Tandartsverzekering ZieZo in 2025

Tandartsverzekeringen zijn de populairste aanvullende verzekeringen van Nederland. De kosten van de tandarts zijn namelijk in bijna alle gevallen hoog. Jongeren en kinderen tot 18 jaar hebben recht op een vergoeding vanuit het basispakket. Vanaf 18 jaar ben je afhankelijk van een tandartsverzekering.

Zorgverzekeraar ZieZo heeft in 2025 opnieuw 1 tandartsverzekering in het assortiment. Het gaat om de ZieZo Tand zorgverzekering. Voor een relatief lage premie per maand ontvang je vergoedingen voor de tandarts.

Je bent niet verplicht om je aanvullend te verzekeren voor bijvoorbeeld de tandarts. Het is vrijblijvend maar kan in sommige gevallen zeker handig om te hebben.  Bekijk de zorgverzekering van ZieZo en bereken direct jouw premie.

ZieZo Tand zorgverzekering

De belangrijkste vergoedingen van ZieZo Tand 1 zorgverzekering in 2025 zijn:

  • Maximale vergoeding per kalenderjaar: € 250


100% vergoeding in 2025

Consulten (C-codes) en second opinions

75% vergoeding 2025:

  • Vullingen (V-codes)
  • Trekken van tanden en kiezen (H-codes)
  • Verdovingen (A-codes)
  • Foto’s (X-codes)
  • Andere tandheelkundige behandelingen

De ZieZo Tand 2 is niet meer verkrijgbaar bij zorgverzekeraar ZieZo in 2025*

Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar

ZieZo verzekeringen

Bereken je persoonlijke ZieZo premie voor 2025 bij de verzekeraar. Ontdek de kortingen via het eigen risico en lees de polisvoorwaarden.

Tandartsverzekering vergelijken

Benieuwd of de ZieZo tandartsverzekering 2025 het beste bij jou past? Vergelijk de tandartsverzekeringen en ontdek de opties. Met de ZieZo Tand 1 ontvang je namelijk maximaal 250 euro per jaar van je verzekeraar. Is dit voldoende? Of juist niet? Het tandartsverzekering vergelijken is daarom slim om te doen aan het einde van het jaar.

Naast de tandartsverzekering van ZieZo is het mogelijk om eens een kijkje te nemen bij de Zilveren Kruis zorgverzekeringen. De grote broer van ZieZo heeft namelijk een flink aantal meer basisverzekeringen en tandartsverzekeringen verkrijgbaar in 2025.

Aanvullende ZieZo verzekeringen

Naast de ZieZo Tand 1 tandartsverzekering biedt de verzekeraar ook aanvullende verzekeringen van ZieZo aan. Het komende jaar, 2025, kan je kiezen uit de volgende 2 modules:

  • ZieZo Werelddeking
  • ZieZo Aanvullend 1
Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar
Deel dit bericht
wijzigingen
Tim
Zorgverzekering expert

Tim (mede)eigenaar van verschillende websites in de financiële sector. Al ruim 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder ook zorgverzekeringen. Sinds 2013 schrijft hij over zorgverzekering, zorg en gezondheid in Nederland.

Als eerste de nieuwe zorgpremies voor 2025 ontvangen

Meld je aan voor de Gratis Zorgpremie Alert

4.8/5 - (142 stemmen)