Friesland tandartsverzekering 2024

De Friesland tandartsverzekering 2024 is een aanvullende verzekering voor de tandarts. Er zijn 5 verschillende zorgverzekeringen voor tandarts.

De tandartsverzekering van Friesland is verkrijgbaar vanaf € 12,25 euro per maand.

Zorgverzekeringen van De Friesland

De Friesland heeft 5 aanvullende tandartsverzekeringen in 2024.

vanaf 1,95
vanaf 11,50

Direct deze zorgverzekering afsluiten? Bezoek zorgverzekeraar Friesland

Waarom tandartsverzekering Friesland?

Inhoudsopgave

De kosten die voortkomen uit een behandeling bij de tandarts zijn voor eigen rekening. Enkel voor jongeren tot 18 jaar zijn de kosten van de tandarts vergoed vanuit de basisverzekering. Hierdoor kiezen veel Nederlanders ervoor om een Friesland tandartsverzekering 2024 te kiezen. Voor een aanvullende premie per maand heb je recht op vergoedingen voor de tandarts.

Er zijn dus 5 aanvullende modules verkrijgbaar bij de Friesland voor de tandarts. Er zijn 2 modules verkrijgbaar wanneer je kiest voor de Zelf Bewust Polis zorgverzekering. de overige drie tandartsverzekeringen zijn voor consumenten die de Alles Verzorgd Polis zorgverzekering afsluiten.

Hieronder gaan we in het kort de belangrijkste vergoedingen en voorwaarden bespreken van de tandartsverzekeringen van De Friesland. Wil je meer weten over direct de tandartsverzekering afsluiten? Wij verwijzen je door naar De Friese Zorgverzekeraar.

Tandartsverzekeringen De Friesland 2024

Ontdek hieronder de vergoedingen per tandartsverzekering van De Friesland in 2024. Naast de 5 tandartsverzekeringen heeft de Friesland ook 8 aanvullende zorgverzekeringen in haar assortiment.

AV Tand Opstap

AV Tand Doorstap

Tandartsverzekeringen Alles Verzorgd Polis 2024

AV Tand Standaard

AV Tand Extra

AV Tand Optimaal

Bereken je premie!

Bereken je persoonlijke premie van De Friesland. Bekijk hoeveel jij kunt besparen door over te stappen naar De Friese zorgverzekeraar.

Orthodontie De Friesland vergoeding 2024

Heeft je kind een beugel nodig? Dan ga je te maken krijgen met kosten die voortkomen uit de behandelingen van de orthodontist. De kosten van een beugel zijn hoog en hierdoor zou je kunnen overwegen om een aanvullende tandartsverzekering van De Friesland te nemen. Je krijgt namelijk een eenmalige vergoeding voor de orthodontie tot 18 jaar.

De vergoeding voor orthodontie 2024 is verkrijgbaar in de AV Tand Optimaal van De Friesland. Met deze tandartsverzekering krijg je tot € 750,- eenmalig van de verzekeraar in 2024. Lees goed de voorwaarden door om niet voor verassingen te komen in het nieuwe jaar.

Tandartsverzekering vergelijken Friesland

Benieuwd naar andere tandartsverzekeringen dan die van De Friesland? Op Vergelijkerzorg.nl helpen wij jou de tandartsverzekeringen met elkaar te vergelijken. Bekijk binnen no-time de vergoedingen voor tandarts in ons overzicht.

De Friesland tandartsverzekering 2024 is uiteraard meegenomen in het overzicht. Het is niet verplicht om je te verzekeren voor de tandarts, toch kan het soms een slimme keuze zijn. Bedenk daarom goed wat de huidige staat is van je gebit en of er kosten gemaakt zullen worden in 2024 bij de tandarts. Door eerlijk te kijken naar je huidige gebit is het eenvoudiger te bepalen of een aanvullende tandartsverzekering bij De Friesland in 2024 echt nodig is.

Deel deze pagina
Tim
Zorgverzekering expert

Tim (mede)eigenaar van verschillende websites in de financiële sector. Al ruim 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder ook zorgverzekeringen. Sinds 2013 schrijft hij over zorgverzekering, zorg en gezondheid in Nederland.

Als eerste de nieuwe zorgpremies voor 2024 ontvangen

Meld je aan voor de Gratis Zorgpremie Alert

4.6/5 - (90 stemmen)