Logo vergelijkzerzorg.nl

Friesland Aanvullende zorgverzekering 2025

De Friesland aanvullende zorgverzekering in 2025 afsluiten? Extra verzekerd in 2025 bij de Friese zorgverzekeraar. Een aanvullende zorgverzekering van De Friesland in 2025 verkrijgbaar vanaf € 134,20 per maand.

friesland-zorgverzekeraar

Aanvullende zorgverzekering De Friesland

De Friesland heeft 8 aanvullende verzekeringen in 2025.

Waarom aanvullende verzekering?

Niet alle zorgkosten vallen onder dekking van de Friesland basisverzekering in 2025. Het kan daarom slim zijn om een Friesland aanvullende zorgverzekering in 2025 te nemen. Voor een extra premie per maand ontvang je aanvullende vergoedingen.

Er zijn maar liefst 8 aanvullende zorgverzekeringen van De Friesland in 2025. Verkrijgbaar vanaf € 1,95 per maand zijn de modules voor iedereen toegankelijk.

Het is niet verplicht je aanvullend te verzekeren. In Nederland is vanaf 18 jaar de basis zorgverzekering verplicht om te hebben. Bedenk daarom of het voor jou voordeliger is om vergoedingen te krijgen vanuit de aanvullende polis of toch de zorgkosten zelf betalen. 

Inhoudsopgave

Aanvullende modules Friesland 2025

Benieuwd wat de Friesland 2025 zorgverzekering te bieden heeft? Je bent bij Vergelijkerzorg.nl aan het jusite adres. De Friesland zorgverzekeraar biedt in 2025 weer verschillende zorgverzekeringen aan. Ontdek hieronder de belangrijskte voor- en nadelen van beide basisverzekeringen. 

AV Instap

AV Opstap

AV Doorstap

AV Budget

AV Standaard

Uitgebreide vergoedingen De friesland

De 2 aanvullende zorgverzekeringen van De Friesland hieronder zijn de meest uitgebreide modules verkrijgbaar in 2025. Het gaat om de AV Extra en AV Optimaal. Deze modules zijn enkel verkrijgbaar wanneer je in 2025 de Alles Verzorgd Polis zorgverzekering afsluit. Voor alle vergoedingen en voorwaarden verwijzen wij je door naar De Friesland zorgverzekeraar.

AV Extra

AV Optimaal

Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar

Bereken je premie!

Bereken je persoonlijke premie van De Friesland. Bekijk hoeveel jij kunt besparen door over te stappen naar De Friese zorgverzekeraar.

Fysiotherapie De Friesland vergoeding 2025

Ga je naar de fysio in 2025? Dan kan je kiezen om deze kosten zelf te betalen of om je hier voor te verzekeren. Vanuit de basisverzekering in 2025 krijg je in bijna alle gevallen geen vergoeding voor fysiotherapie. Met De Friesland aanvullende zorgverzekering 2025 is het mogelijk om vergoedingen te krijgen voor de fysiotherapeut. 

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen zit in bijna alle modules in 2025 een vergoeding voor fysiotherapie. Je kan minimaal 6 tot maximaal 36 fysiotherapie behandelingen vergoed krijgen van De Friesland. 

Alternatieve zorg De Friesland vergoeding 2025

Alternatieve geneeswijzen vallen buiten de dekking van de basisverzekering in 2025. Je bent dus afhankelijk van een aanvullende zorgverzekering om hier vergoedingen voor te krijgen. Het is in 2025 mogelijk om voor alternatieve zorg een vergoeding te krijgen bij De Friesland. Met bijvoorbeeld de AV Standaard aanvullende zorgverzekering 2025 krijg je een vergoeding van maximaal € 200,- per jaar. Bezoek de website van de Friese zorgverzekeraar om alle vergoedingen en voorwaarden te lezen.

Orthodontie De Friesland vergoeding 2025

Orthodontie kosten zijn altijd enorm hoog, het is daarom ook vaak slim om je te verzekeren voor deze kosten. Er zijn tal van zorgverzekeraars in Nederland waar je een vergoeding voor orthodontie kunt krijgen in 2025. De Friesland biedt ook vergoedingen voor orthodontie tot 18 jaar. In 2025 is dat mogelijk met de AV Extra en AV Optimaal aanvullende zorgverzekering 2025.

Lees altijd goed de polisvoorwaarden door van de verzekeraar voor vergoedingen voor orthodontie. Het is mogelijk dat je te maken krijgt met wachttijden en dus soms 12 maanden moet wachten voordat je de vergoeding kunt krijgen voor de orthodontist. 

Vergoedingen voor de tandarts De Friesland

Uiteraard zijn er ook tandartsverzekeringen verkrijgbaar bij de Friesland in 2025. Kosten die voortkomen uit een behandeling bij de tandarts zijn vaak hoog. Je kan deze zelf betalen of je hier voor verzekeren. De aanvullende tandartsverzekeringen zijn niet voor niets de meest gekozen aanvullende zorgverzekering van Nederland. De Friesland heeft 5 aanvullende verzekeringen voor de tandarts verkrijgbaar. Wij hebben ze voor je uitgezocht en bespreken de vergoedingen en premies hier.

Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar
Deel deze pagina
wijzigingen
Tim
Zorgverzekering expert

Tim (mede)eigenaar van verschillende websites in de financiële sector. Al ruim 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder ook zorgverzekeringen. Sinds 2013 schrijft hij over zorgverzekering, zorg en gezondheid in Nederland.

Als eerste de nieuwe zorgpremies voor 2025 ontvangen

Meld je aan voor de Gratis Zorgpremie Alert

4.6/5 - (89 stemmen)